DOBIO NAPAD USRED NOĆI, NIJE MU BILO SPASA: Tuga na Kosmetu, preminuo Dušan Vasić

Autor:

Vesti

27.01.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova smrt je ostavila veliku prazninu među ljudima koji su ga poznavali i cenili.

DOBIO NAPAD USRED NOĆI, NIJE MU BILO SPASA: Tuga na Kosmetu, preminuo Dušan Vasić

Foto: facebook

Danas je u opštini Novo Brdo i selu Zebince održana sahrana devetnaestogodišnjeg Dušana Vasića, koji je preminuo juče u ranim jutarnjim satima. Sahranu je pratilo veliki broj rodbine, prijatelja i posebno njegovih vršnjaka iz pomenutih mesta, što svedoči o njegovom velikom uticaju i poštovanju među ljudima.

 

 

Reakcija paroha Novobrdskog Steva Mitrića

Paroh Novobrdski Stevo Mitrić izrazio je svoje duboko saosećanje na Fejsbuk stranici, ističući da su suze oduvek bile lek i da ih treba pustiti da nas sjedine, kada ništa drugo nije moglo. Njegove reči pružaju utehu i nadu, naglašavajući važnost zajedništva i molitvi za Dušanovu dušu.

Žal za izgubljenim primerom omladine

Dušan Vasić je, prema rečima komšija i prijatelja, bio primer omladini ne samo u svom selu Zebincu, već i u celom Novobrdskom i Gnjilanskom regionu. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu među ljudima koji su ga poznavali i cenili.

Detalji o smrti i reakcija lokalne zajednice

Prema izjavama meštana Zebinca, Dušan je nedavno polomio nogu i nosio gips, a nakon što je dobio napad, prevezen je do ambulante u selu Straža nadomak Gnjilana, gde je, nažalost, lekar konstatovao smrt. Lokalna policija je pokrenula istragu o smrti, a školski programi posvećeni Svetom Savi su otkazani, dok je tuga zavladala u svim srpskim domovima na području opštine Novo Brdo i šire.

Sahrana Dušana Vasića je okupila veliki broj ljudi, pokazujući koliko je bio voljen i poštovan u svojoj zajednici. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu, ali će ga ljudi pamtiti kao primer hrabrosti i poštovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading