UBIO BOLESNOG SINA I ŽENU, SAMO SE ĆERKA SPASILA: Ovo je bivši policajac koji je izvršio dvostruko ubistvo i samoubistvo

Autor:

Hronika

27.01.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima komšija, iz stana porodice Drobnjak često su se čule svađe.

UBIO BOLESNOG SINA I ŽENU, SAMO SE ĆERKA SPASILA: Ovo je bivši policajac koji je izvršio dvostruko ubistvo i samoubistvo

Foto: Facebook

U naselju Tološi u Podgorici, sinoć se desio tragičan događaj koji je šokirao komšije i celu zajednicu. Bivši policajac Mileta Drobnjak (51) pucao je iz pištolja i usmrtio svoju suprugu Veru (49) i maloletnog sina M. D. (12), koji je bio teško bolestan. Jedina preživela članica porodice je starija kćerka, koja je u trenutku napada bila van stana, prenosi Informer.

Porodične teškoće i neočekivani scenario

Prema rečima komšija, iz stana porodice Drobnjak često su se čule svađe, a bilo je poznato da su imali problema zbog zdravstvenog stanja maloletnog sina. Međutim, niko nije očekivao ovakav kraj teškoćama. Komšije su izrazile šok i nevericu zbog Miletinog postupka, ističući da dete nikako nije krivo što je bolesno, te da ovakvo rešenje nije prihvatljivo ni pod kojim okolnostima.

Tragični gubitak cenjene nastavnice

Vera Drobnjak, supruga i majka žrtava, bila je veoma cenjena i poštovana nastavnica crnogorskog jezika i književnosti u OŠ "Sutjeska" u Podgorici. Njeni kolege, učenici i roditelji su izrazili duboko žaljenje zbog njenog tragičnog gubitka i istakli su njenu predanost poslu i ljubav prema učenicima.

Ovaj događaj je ostavio dubok trag u zajednici, podsećajući nas na važnost pružanja podrške i razumevanja u teškim porodičnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading