NAŠU PEVAČICU VARAO, A SAD ZAPROSIO NOVU DEVOJKU! Bivši suprug Andreane Čekić sprema veliko slavlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin bivši verio novu devojku!

NAŠU PEVAČICU VARAO, A SAD ZAPROSIO NOVU DEVOJKU! Bivši suprug Andreane Čekić sprema veliko slavlje! (FOTO)

Foto: e-stock/Katarina Mihajlović

Bivši suprug naše pevačice Andreane Čekić, Ivan Miladinović zaprosio je novu devojku Mariju Nikodijević, pa se sada sprema i svadbeno veselje! Naime, Ivan je poznat široj javnosti zbog toga što nije ostao u dobrim odnosima sa Andreanom, jer su nastavili da rade posle rastanka.

 

 

Marija se takođe bavi muzikom, pa nema sumnje da se sa Ivanom slaže i da im dobro ide na poslovnom planu, jer često pokazuju na kojim projektima zajedno rade. 

Podsećamo, Andreana je odmah izašla sa pričom zbog čega se razvela, a sve kako bi sprečila da se šire tračevi. 

Foto: Instagram printscreen

Ivanova izabranica podelila je srećne vesti

 

- Htela sam da budem prva koja će reći da se razvodimo, kako se ne bi spekulisalo u medijima zbog čega smo se rastali. Za sebe mogu da kažem da sam dobar čovek, jer uvek sam gledala da nikoga ne povredim. Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna - započela je Andreana za Informer, pa je nastavila: 

Foto: Instagram.com

Andreana Čekić

 

Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena". Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala. 

Podsetimo, Andreana je 2019. godine izjavila kako ju je klavijaturista psihički maltretirao i bio sa njom samo iz interesa.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading