MUŠKARCI RAZOČARANI: PRELEPA voditeljka koja je oduvek važila za SEKS-SIMBOL se VERILA za golmana kog su svi ISMEVALI!

Autor:

Sport

31.01.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj nade za sve mužjake.

MUŠKARCI RAZOČARANI: PRELEPA voditeljka koja je oduvek važila za SEKS-SIMBOL se VERILA za golmana kog su svi ISMEVALI!

Foto: Vikipedija

Italijanska novinarka Dileta Leota jedna je od najpoznatijih žena izveštača u svetu fudbala, a za to je, osim što zna svoj posao, najzaslužniji i njen neosporni seksipil.

Dileta na svom Instagram profilu ima devet miliona pratilaca, pretežno muških, koje gotovo svakodnevno uveseljava novim objavama na toj popularnoj društvenoj mreži, ali tome će umnogome doći kraj nakon što je danas postavila slike veridbe.

Njen novi muž i otac njene ćerke Arije, golman Njukasla Loris Karijus, zaprosio ju je dok je bila trudna, ali do sada nije to podelila sa javnošću. 

- Rekla sam - da. Čekali smo nekoliko meseci da vam otkrijemo, jer smo Loris i ja želeli da što više uživamo u emocijama posle rođenja Arije, ali spremni smo da se posvetimo sebi i novom velikom poglavlju u našoj porodici. Na ovim slikama bila sam najsrećnija žena na svetu, sa Lorisom i Arijom koja je tek dolazila, napisala je Dileta u opisu fotografije. 

Njih dvoje su dugo zajedno, a prema priznanju voditeljke, dete nisu planirali. U prvom trenutku kad je saznala da je trudna, bila je šokirana i nije znala kako da saopšti svom dečku.

- Pomislila sam - s*anje, šta da radim sada?! Bio je to nerealan trenutak. Razmišljala sam - šta bi sada trebalo da uradim? To traje do šestog meseca trudnoće, posle čega shvatite da se u vama stvara novi život. Uzela sam telefon i pozvala ga na video-poziv. Pogledala sam posle toga test i zaćutala sam. Više ništa nisam govorila. Pitao me je šta se dogodilo, ali nisam imala snage da mu odgovorim, pa sam okrenula telefon i pokazala mu rezultat testa - otkrila je Dileta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading