VEST O SMRTI PRIJATELJA PROČITALA UŽIVO U DNEVNIKU: Voditeljka prebledela kad je videla poznato ime i prezime, evo šta se desilo posle toga!

Autor:

Zabava

31.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV lice mora da se snađe u svakoj situaciji pred kamerama, pa i kada se desi nešto potresno što se tiče privatnog života.

VEST O SMRTI PRIJATELJA PROČITALA UŽIVO U DNEVNIKU: Voditeljka prebledela kad je videla poznato ime i prezime, evo šta se desilo posle toga!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Tanja Rađenović dugogodišnje je lice televizije "Pink" i prepoznatljivo ime u svetu novinarstva. 

Međutim, iza blistave karijere kriju se trenuci koji su je duboko potresli.

Jedan od takvih trenutaka desio se u emisiji uživo, kada je morala da pročita potresnu vest o samoubistvu svog najboljeg prijatelja.

- Nisam znala da se radi o mom najboljem prijatelju. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala -  priznala je Tanja jednom prilikom, te otkrila kako je odmah posle toga napustila emisiju, pa je kolega morao da završi dnevnik.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Ranđelović vest o smrti najboljeg prijatelja pročitala uživo u programu

Budući da vodi "Nacionalni dnevnik" koji ide uživo, tokom vođenja programa je bilo, kako lepih, tako i onih manje lepih situacija.

Voditeljka se osvrnula i na događaje iz svog privatnog života koji su vredni pamćenja, pa otkrila kako su njen suprug i ona ostvarili svoj najveći san.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja. Druga stvar koju ću pamtiti je to što je naša druga ćerka maturirala. Prošle godine Teodora, ove godine Anđela. To su tri stvari koje ću pamtiti. Hvala bogu, svi su živi i zdravi. Petru je uspešno prošla operacija kičme. Sve je u najboljem redu - ispričala je pre četiri godine.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading