OBOŽAVA BELE KOBASICE: Dileta nije mogla da odoli! Izbacila GRUDI i uzela TU STVAR u SVOJE RUKE (VIDEO, FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

22.01.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanka zapalila društvene mreže.

OBOŽAVA BELE KOBASICE: Dileta nije mogla da odoli! Izbacila GRUDI i uzela TU STVAR u SVOJE RUKE (VIDEO, FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Dileta Leota

Italijanska novinarka Dileta Leota jedna je od najpoznatijih žena izveštača u svetu fudbala, a za to je, osim što zna svoj posao, najzaslužniji i njen neosporni seksepil.

Dileta na svom Instagram profilu ima devet miliona pratilaca, pretežno muških, koje gotovo svakodnevno uveseljava novim objavama na toj popularnoj društvenoj mreži, a oni joj nesebično uzvraćaju ogromnim brojem lajkova.

Ova zanosna plavuša trenutno provodi zimski odmor u Austriji, gde je na skijanju u Kicbilu, zajedno sa svojim izabranikom Lorisom Karijusom.

Međutim, srećni par je jedan dan odmora odlučio da ne provede na ski stazi, već su otišli do Štanglvirta, gde je održana "žurka belih kobasica".

Italijanka je sa ovog događaja ponosno okačila objavu koja se sastojala od nekoliko fotografija i jednog video snimka, a u prvom planu bilo je njeno bujno poprsje koje je odlučila da ne sakrije. Takođe, na jednoj od slika u galeriji se može videti kako je u ruke uzela drveni štap da bi njime prevrtala bele kobasice, kojima je ostala očarana.

Kada su završili sa belom kobasicijadom, Leota i Karijus su se vratili u Kicbil, gde su izašli na stazu i uživali su u skinjaju. Kako je to izgledalo, takođe možete videti na Diletinom Instagramu.

Inače, Dileta i njena jača polovina Loris Karijus postali su roditelji prošlog leta, kada je atraktivna Italijanka na svet donela ćerkicu Ariju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading