TUŽNA VEST ZA MUŠKARCE: Dileta našla dečka i SRUŠILA SNOVE mnogima! Sve navijače Liverpula ZABOLEĆE kad vide ko je on (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.10.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša sportska novinarka "smuvala" je dobro poznato lice.

TUŽNA VEST ZA MUŠKARCE: Dileta našla dečka i SRUŠILA SNOVE mnogima! Sve navijače Liverpula ZABOLEĆE kad vide ko je on (FOTO GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Nema muškarca koji prati fudbal, a da ne zna za Diletu Leotu.

Najlepša sportska novinarka godinama žari i pali terenima u italijanskoj Seriji A i mnogima je neostvareni san. Sada su svi muškarci dočekali tužne vesti - Dileta je našla dečka i on je dobro poznato lice u svetu fudbala.

U pitanju je neko ko je ostao u lepom sećanju navijačima Reala, ali je jedan od najomraženijih među fanovima Liverpula. Novi dečko Dilete Leote je nemački golman Loris Karijus, tako bar tvrde italijanski mediji.

 

Karijus je ostao upamćen po velikim kiksevima u finalu Lige šampiona kada je Real uspeo da stigne do titule "ušatog" pehara protiv Liverpula 2018. godine.

Od tada mu je karijera u velikom padu, pa je nosio dres Bešiktaša i Union Berlina, a sada je potpisao ugovor sa Njukaslom.

Trenutno se čini da voditeljka ubrzava svoje učenje kako bi poboljšala engleski jezik. Posao to zahteva i postoji potreba za jednostavnim profesionalnim napretkom. Ali sada, u svetlu glasine, pitamo se: krije li se možda iza jezičnog obogaćivanja i želja da se prošire granice njenog srca - piše italijanski list "Gente" i navodi da se njih dvoje već neko vreme prate na Instagramu iz čega se navodno izrodilo i više od prijateljstva.

Dileta je dobro poznato lice u svetu fudbala, pa su je često spajali sa mnogim poznatim ljudima. Povezivali su je sa sinom predsednika Rome, sa surferom Đakomom Kavalijem, ali i Zlatanom Ibrahimovićem. 

Da li će Italijanka konačno naći srodnu dušu i to baš u nemačkom golmanu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading