GOL ZA ISTORIJU I TV ŠPICE: Postigao pogodak sa skoro 100 metara!

Autor:

Sport

19.10.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O onome što je Artur da Silva uradio sinoć pričaće se godinama.

GOL ZA ISTORIJU I TV ŠPICE: Postigao pogodak sa skoro 100 metara!

Foto: Twitter/PrintScreen/randomfutchile

FK Feirense

Igrala se utakmica između Feirensea i Moreirensea u okviru 2. lige Portugala, kada je golman domaćih učinio nešto što će se pamtiti.

U 69. minutu meča Artur da Silva je dobio zadatak da ispuca loptu. U prvom trenutku se činilo da je to uradio prejako, pošto nijedan igrač domaće ekipe nije bio blizu lopte, ali tako nije mislio golman gostiju, koji će takođe zauvek pamtiti ovaj trenutak, ali kao veliku blamažu.

Njega je lopta koju je Artur ispucao preletela, pa je posle skoro 100 metara završila u golu na opšte slavlje svih fudbalera i navijača domaće ekipe.

Ipak, slavlje na stadionu nije dugo trajalo, pošto su gosti postigli pogodak samo dva minuta posle šokantnog pogotka golmana domaće ekipe. To je ujedno bio i drugi gol za Moreirense, koji je na kraju meča slavio sa 2:1 i odneo sva tri boda iz grada po imenu Santa Maria de Feira.

Moreirense je ovom pobedom ostao usamljen na čelu tabele, pošto imaju 25 bodova iz devet utakmica. Domaćin je ostao na deobi sedmog mesta, sa 13 bodova iz devet odigranih susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading