NEDA UKRADEN O DETALJIMA SUSRETA SA GADAFIJEM: Uz ovaj njen hit PUKOVNIK se zaljubio i to u Sarajevu!

Autor:

Zabava

19.10.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden s ponosom je pričala o detaljima susreta sa Muamerom el Gadafijem.

NEDA UKRADEN O DETALJIMA SUSRETA SA GADAFIJEM: Uz ovaj njen hit PUKOVNIK se zaljubio i to u Sarajevu!

Foto: TV Pink/printscreen

Naša poznate pevačica Neda Ukraden, koja je u životu, kako je i sama rekla, snimila 550 pesama, otkrila je vezu između jednog od njenih najvećih hitova i poznanstva sa Muamerom el Gadafijem.

Naime, pevačica će uskoro održati promociju autobiografske knjige "Zora je svanula", u emisiji "Ami Dži šou" otkrila je sve o susretu sa Gadafijem. 

- Kada sam ja upoznala Gadafija, bilo nas je 106, bila je to neka kulturna delegacija. Kada nas je primio u taj neki veliki šator, koji je bio sjajan i svilen. Bilo je neko dvorište, neka njiva. Slušali smo dosta o njemu, a on dolazi kao neki ''beduin'', mi vidimo stvarno Gadafi. Imamo i sliku od tada, mi smo se zvanično i predstavljali tamo, a trema je bila baš prisutna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden

-Govorila sam o sebi po nešto, otpevala sam deo mog najvećeg hita ''Zora je svanula'', a on je rekao da zna tu pesmu! Desilo mi se i sa zvaničnik koji je dolazio, takođe pevao i to mnogo dobro, a na kraju se ispostavilo da je studirao u Sarajevu, tamo oženio i uz tu pesmu upoznao ljubav svog života - otkrila je Neda u Amidži šou.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Neda Ukraden

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading