TREĆI SRBIN U JUVENTUSU? Vlahović i Kostić dobijaju društvo, NASLOVNICA GAZETE rezervisana za našeg reprezentativca! (FOTO)

Autor:

Sport

19.10.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "staroj dami" iz Torina cene naše fudbalere.

TREĆI SRBIN U JUVENTUSU? Vlahović i Kostić dobijaju društvo, NASLOVNICA GAZETE rezervisana za našeg reprezentativca! (FOTO)

Foto: Starsport

Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću mogao bi da se pridruži još jedan Srbin. Juventus je zainteresovan za usluge Strahinje Pavlovića, koji ove sezone pruža fenomenalne partije, kako za Salcburg, tako i za reprezentaciju Srbije.

O interesovanju Juventusa za Pavlovića pisala je i Gazeta, a igrač za koga pretpostavljaju da će biti naslednik Nemanje Vidića, osvanuo je i na naslovnici renomiranog sportskog časopisa.

 

 

U fokusu je pored Pavlovića još Alfonso Pedraca iz Viljareala, a šta će nam doneti zimski prelazni rok ostaje da se vidi. 

Pavlović ima tek 21 godinu, ali je godinama na velikoj sceni. Igrao je za Partizan, prešao u Monako za 10 miliona evra, nosio je dres Serkl Briža i Bazela na pozajmicama, pa ga je Monako prodao Salcburgu za sedam miliona evra.

Ove sezone u Salcburgu pruža nestvarne partije, standardan je u prvih 11 i na 13 mečeva postigao je i namestio po jedan gol. 

 

 

Uspeo je popularni Kalaba da stigne i do 21 nastupa za reprezentaciju Srbije gde je takođe postigao jedan pogodak, a ostaće upamćena partija protiv Norvežana u Oslu, kada je u džep spakovao jednog od najboljih napadača planete, Erlinga Halanda. 

Ukupno je Pavlović u karijeri odigrao 104 utakmice za svoje klubove, gde je postigao četiri, a namestio šest golova. Svetsko prvenstvo bi moglo da pojača cenu srpskoj steni, pa će biti zanimljivo videti da li će Juventus krenuti u akciju pre ili posle Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading