PROPAST JUVENTUSA: Da li je konačno "odzvonilo" Alegriju?

Autor:

Sport

11.10.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa se nalaze u nezadrživom padu, a novu bruku doživeli su u Izraelu, kada ih je Makabi iz Haife savladao sa 2:0.

PROPAST JUVENTUSA: Da li je konačno "odzvonilo" Alegriju?

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović

Iako sezona nije krenula loše za crno-bele iz Torina, situacije je iz utakmice u utakmicu sve gora, a Juventus izgleda sve lošije na terenu.

Juve je već jednom prošao seriju od pet uzastopnih utakmica bez pobede, kada su zabeležili poraze od PSŽ-a, Benfike i Monce, a remije su imali u mečevima sa Salernitanom i Fiorentinom. Ta serija je na kratko prekinuta, pobedama protiv Bolonje i Makabija iz Haife, ali nakon poslednja dva meča, deluje da je možda došao kraj za Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović u dresu Juventusa

Torinski tim je bio nemoćan u derbiju Italije protiv Milana, a tri dana kasnije lekciju im je očitao i izraelski tim. Ovim porazom, šanse da Juventus prođe u drugu fazu Lige šampiona su svedene na minimum, što u grupi prosečnog kvaliteta sigurno ne zadovoljava upravu kluba.

Da li je Alegriju "odzvonilo" u Juventusu ćemo saznati u narednim danima, ali sigurno je da je njegova pozicija u klubu na klimavim nogama, posebno jer Juventus na terenu izgleda jako loše. U sivilo italijanske ekipe su se uklopili i Kostić i Vlahović, koji su svoj kvalitet pokazali u dresu reprezentacije Srbije.

Izlazak iz krize će Juventus morati da potraži u prvenstvu, kada ih u nedelju očekuje gradski derbi protiv ekipe Torina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading