PAVLOVIĆ ODBRUSIO HRVATIMA! Srbin zapevao omiljenu "stvar" Bed Blu Bojsa, pa ih UGASIO: To nije Dinamova pesma!

Autor:

Sport

12.10.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac "Orlova" našao se u centru pažnje na Maksimiru.

PAVLOVIĆ ODBRUSIO HRVATIMA! Srbin zapevao omiljenu "stvar" Bed Blu Bojsa, pa ih UGASIO: To nije Dinamova pesma!

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

Fudbaler Salcburga i reprezentativac Srbije, Strahinja Pavlović, sa svojim timom je odigrao nerešeno protiv Dinama u Zagrebu.

Na kraju je bilo 1:1, te Austrijanci i dalje imaju ozbiljne šanse za plasman u narednu rundu Lige šampiona. Posle četiri odigrane utakmice lider ove grupe je Čelsi sa sedam bodova, Salcburg ima šest, a Milan i Dinamo po četiri i apsolutno sve je otvoreno.

Pavlović je na Maksimiru odigrao svih 90 minuta, pružio je još jednu sjajnu partiju, zaradio žuti karton, dobio mnogo duela, ali je u centar pažnje došao po završetku meča.

Dok je njegov saigrač Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Strahinja je u prolazu otpevao stihove pesme Novih fosila "Kako je dobro videti te opet i staviti ruke na tvoja ramena...". Na ovaj način privukao je veliku pažnju, te su ga Hrvati pohvalili kako peva pesmu koja je omiljena Bed Blu Bojsima, najvatrenijim navijačima Dinama. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

 

Ipak, Srbin je imao spremno objašnjenje!

A ne, nije to Dinamova pesma - obrusio je popularni Kalaba hrvatskim novinarima.

Ova numera popularna je i među najvatrenijim navijačima Crvene zvezde i Partizana, koji često znaju da je iskoriste kada se sastanu sa nekim timom iz regiona, posebno sa Hrvatima, pa ne čudi da je Pavlović, koji je izašao iz omladinske škole crno-belih, zna stihove.

Strahinja Pavlović je ove sezone u dresu Salcburga na 12 utakmica u svim takmičenjima postigao i namestio po jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading