NEMA POPRAVNOG! Hrvat na klupi Dinama iskren: Ovo je Liga prvaka, ne Liga bedaka!

Autor:

Sport

12.10.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrepčani su odigrali nerešeno sa Salcburgom rezultatom 1:1.

NEMA POPRAVNOG! Hrvat na klupi Dinama iskren: Ovo je Liga prvaka, ne Liga bedaka!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Dinama iz Zagreba ostali su neporaženi i u drugom meču Lige šampiona koji su odigrali na Maksimiru.

Hrvatski šampion je posle pobede protiv Čelsija, a zatim i poraza na gostovanjima Milanu i Salcburgu, do četvrtog boda u ovoj grupi stigao posle remija sa Austrijancima pred domaćim navijačima (1:1).

Poveli su gosti preko Sejvalda u 12. minutu, a izjednačio je Ljubičić u finišu prvog poluvremena.

Trener Dinama, Ante Čačić, nije bio u potpunosti zadovoljan posle meča:

- Piše se bod, ovo je Liga šampiona, takmičenje u kojem nije lako doći do bodova. Mi smo u ritmu u kakvom jesmo. Čestitke igračima, znam u kakvom su stanju pojedini igrači, napravili su sve do dođemo do tri boda. Moram biti zadovoljan bodom, mislim da smo i dalje živi. Učinićemo sve da se trud koji smo uložili vrati - rekao je Čačić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ante Čačić

 

Na konstataciju jednog novinara da će već za dve nedelje Zagrepčani imati popravni protiv Milana na Maksimiru, Čačić je dao hit izjavu u kojoj nije krio iskrenost:

- Ma nema popravnog, ovo je Liga prvaka, ne liga bedaka. Igrati na ovakvom nivou i biti blizu sve četiri utakmice je velik kompliment za moju ekipu. Do Milana ima vremena, ali učinićemo sve da ovako dobrim ljudima podarimo dobru igru, a ako se poklopi i rezultat, niko sretniji od nas.

Posle četiri odigrane utakmice lider ove grupe je Čelsi sa sedam bodova, Salcburg ima šest, a Milan i Dinamo po četiri. U narednoj rundi sastaće se Dinamo i Milan, odnosno Salcburg i Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading