Vendi i Maja Nikolić ZARATILE usred emisije! Pevačice na KRV i NOŽ, sve se ORILO u studiju!

Autor:

Zabava

20.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi se posvađale u emisiji.

Vendi i Maja Nikolić ZARATILE usred emisije! Pevačice na KRV i NOŽ, sve se ORILO u studiju!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi zaratile su uživo u emisiji i to zbog igrice ''Intimne kuglice.'' Naime, Maja je morala da navede najprecenjeniju osobu sa estrade.

- Najprecenjeniju... Pa, ja bih jedno 104 osobe navela... Nema smisla! Pa, recimo Mica Trofrtaljka - navela je Maja s namerom da nastavi, ali ju je Vendi prekinula:

Foto: printscreen/RTVPink

Vendi i Maja Nikolić

- Mica Trofrtaljka koja nije živa - rekla je Vendi.

- Pa, to je osoba sa estrade, nema veze da li je živa ili nije - odgovorila joj je Nikolićeva.

- Žena precenjena, još se nikad nije afirmisala na televiziji, žena postigla sve sa svojih deset prstiju... Majo, ideš linijom manjeg otpora, Mica Trofrtaljka nije živa i ne može da ti odgovori i kao to je tvoje mišljenje. Pričaj o aktuelnim pojavama.

- Ja pričam o nekome ko po mom mišljenju nisi ni trebali da budu na estradi, zna se šta je estrada - rekla je Maja.

Foto: printscreen/RTVPink

Vendi i Maja Nikolić u Amidži šou

- Žena nije bila na estradi, nikad se nije ekranizovala! Živela u nekom selu pored Čačka, umrla tako što je muzla krave - istakla je Vendi, što je razbesnelo Maju.

- Je l' može onda Vendi da odgovori na pitanja umesto svih nas?

- Nemoj molim te sa mnom u debatu, jer ja imam dovoljno mogućnosti da odgovorim sama - nastavila je pevačica, na šta joj Vendi nije ćutala:

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić

- Prvo, ja sa tobom ne debatujem, debatuješ sama sa sobom. Drugo, odgovori pošteno - istakla je Vendi, sa čim se voditelj složio.

- Aktuelno ime na estadi, od pevača ili glumaca, jer u svakoj profesiji ih ima... Razmišljam, ima mnogo njih koji ne znaju ni da pevaju. Iz "Zadruge" bih rekla Jelena Golubović. Razmišljam sad ko je od pevača precenjen, jer ja ne pratim našu estradu, sem što se družim sa par ljudi, Kerber, Osvajači - priča Maja Nikolić.

- Opet pričaš o svemu, osim o ovome za šta si pitana - dobacila je Vesna Vukelić.

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić i Vendi svađa u studiju

- Pa, evo, ne mogu da se setim, evo upravo razmišljam. Nisam se spremala. Ne znam šta bih rekla, ne poznajem ljude. Ne mogu da kažem za nekoga kad ne znam - istakla je Nikolićeva.

- Maja neće da se zamera, to je katastrofa. Ja bih rekla da sam dobila to pitanje - rekla je Vendi, a kao kaznu što nije odgovorila na pitanje, Maja je morala da otpeva hit Vitni Hjuston "I Will Always Love You", a na kraju naterala i Ognjena da otpeva "Medo, brundo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading