ĐOLE ĐOGANI PRIZNAO KAKVE FETIŠE IMA! Teram Vesnu da se skida, volim kada muškarci balave na nju!

Autor:

Zabava

21.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole je uvek sa ponosom govorio o svojoj supuzi, a ovaj put je otišao korak dalje, pa iznenadio svojim stavom o Vesninom skidanju u javnosti.

ĐOLE ĐOGANI PRIZNAO KAKVE FETIŠE IMA! Teram Vesnu da se skida, volim kada muškarci balave na nju!

Foto: pink.rs/printscreen

Vesna i Đole Đogani

Denser Đole Đogani šokirao je izjavom da tera suprugu Vesnu da se skida jer obožava kada je provokativno obučena, te da ga posebno loži dok drugi muškarci balave na nju.

Popularni dens par snimio je spot za novu pesmu "Balkanija" u saradnji sa momcima iz Nemačke koji su tamošnjoj javnosti veoma poznati, a tom prilikom Vesna se pojavila u provokativnoj odevnoj kombinaciji, pa su svi koji su se našli gledali u njeno zgodno telo.

 

Foto: Goran Doljančević

Vesna i Đole Đogani

 

Đole se za to vreme ponosio njenom lepotom, a na pitanje kako podnosi muške poglede koji, bukvalno, skidaju njegovu mladu suprugu imao je neočekivan odgovor.


- Ja uvek volim kada moja Vesna pokazuje telo i kada je zgodna. I volim kada je svi gledaju - i muškarci i žene. Kada zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa. I onda je i ona zadovoljna. Meni ne smeta kada je gledaju. Uvek sam uživao kada u nju gledaju i žele je. Ja znam da je Vesna samo moja i to je to. Nisam ljubomoran. Mi nemamo momente ljubomore. Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije - rekao je Đole bez zadrške, dok se njegova lepša polovina Vesna samo slatko smeškala.


Ipak, ono što je Đole zamerio Vesni jesu korekcije koje je nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.


Ona je na Instagram profilu podelila snimak na kom je pokazala da se podvrgla podmlađivanju lica, ali je dodala da je muž grdi zbog toga, što je Đogani sada i potvrdio.


- Nisam pristalica, ja sam protiv toga. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu s godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. To je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće - kazao je Đole, a pevačica se našalila da joj pored njega nisu potrebni hejteri i dodala:

- Ja sam ovo više puta radila, samo sam ovog puta prikazala

 

Foto: Goran Doljančević

Vesna i Đole Đogani

 

 

Vesna: Devojke se otimaju oko našeg sina!

Vesna i Đole ponosni su na sina Adriana, koji je već sada, iako još maloletan, veoma interesantan devojkama.


- Prošli smo pubertet od starijeg deteta, sada ova mala ulazi u pubertet. Adriano nam je prelep. Mnogo je dobar. Ja sam stroga, a Đole nije. On im daje slobodu. Adriano aktivno trenira fudbal i u sportu je. Meni prilaze devojčice u gradu, slikaju se sa mnom, a onda kažu: "Vesna, pozdravite Adriana." Otimaju se oko njega - pohvalila se ponosna majka, a otac je dodao da je sinu više popuštao nego Vesna, dok je on bio svestan da je deci potrebna sloboda, kao i smernice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Paja

21.10.2022 05:32

Ne može joj više ništa , pa plaća da je drugi servisira a on da gleda.