"Uništila si brak mojih roditelja" Silvija Đogani BESNA na Vesnu, izbila SKANDALOZNA SVAĐA Đoletove ćerke i supruge! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena pozadina odnosa Silvije Đogani i Vesne Đogani!

"Uništila si brak mojih roditelja" Silvija Đogani BESNA na Vesnu, izbila SKANDALOZNA SVAĐA Đoletove ćerke i supruge! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vesna Đogani

Javnost je upoznata da pevačica Vesna Đogani održava dobar odnos kao maćeha sa decom svog supruga Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, u šta se verovalo sve do sada, kada je izvor blizak njima odlučio da progovori i otkriju istinu koja se krije iza svega. 

Naime, Silvija Đogani, po priči prijatelja, ne razgovara sa pevačicom i ne samo to, kada god može nastoji da ne bude u njenom društvu i izbegava svaki kontakt.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić

 

Maćeha i poćerka našle su se zajedno, sticajem okolnosti, nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu i što je još gore da se uopšte ne vole, što je i potvrđeno za Svet od strane osobe bliske porodici Đogani.

Navodno naslednica Slađe Delibašić nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Slađa Delibašić i Đole Đogani

 

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle, Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu...Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me". Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena - mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor za Svet. 

Vesna Đogani maćeha je koja nije voljena od strane dece svog muža iz prvog braka, naslednicima Đoleta Đoganija, ako se sve uzme u obzir, niko to ni ne može da zameri. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvija Đogani i Slađa Delibašić

 

Međutim, ono što svi znaju jeste da je Vesna snimila duetsku pesmu sa Slađom, svojevremeno, koji je i danas veliki hit, pa se uopšte i postavlja pitanje da li zaista naslednica ima problem sa Đoletovom sadašnjom suprugom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading