"Brzo smo se dogovrili..." Marija Egelja nakon VENČANJA donela brzu odluku, morala je da napusti Srbiju, suprug je podržao! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja sa suprugom Aleksandrom spakovala je kofere i napustila Srbiju!

"Brzo smo se dogovrili..." Marija Egelja nakon VENČANJA donela brzu odluku, morala je da napusti Srbiju, suprug je podržao! (FOTO)

Foto: instagram.com

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja nedavno je iznenadila javnost, kada je izgovorila sudbonosno ,,da" uspešnom muškarcu Aleksandru, koji je uspeo da je osvoji za ceo život. Oni su spakovali kofere i napustili Srbiju, kako to obično biva, na medeni mesec, gde su uživali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Marija je poznata po tome da svoj privatan život ljubomorno čuva, ali kada se nešto lepo dešava, to treba podeliti, a upravo je takav period u njenom životu. Aleksandar i ona se trenutno nalaze na Majorci, odakle se voditeljka oglasila.

 

- Na bračnom putovanju može biti samo medeno, nikako drugačije (smeh). Putovali smo i ranije, ali sada kao muž i žena je jos lepše, moram priznati. Obilazimo Majorku, ali i odmaramo na divnim plažama, muž mi je "lagan" i sve isto želimo, tako da se brzo oko svega dogovorimo - rekla je Egelja za Pink.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Podsetimo, Marija i Aleksandar su napravili svadbeno veselje na Zlatiboru, što su znale samo zvanice. Kako se navodilo, goste na venčanju zabavljali su Vanja Mijatović i Petar Mitić. Mlada je blistala u raskošnoj, beloj venčanici bez rukava. Bidermajer je bio od belih ruža, a kosu je odlučila da ne vezuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading