BRUKA I SRAMOTA, ŽENO DA LI SI REALNA? Nikolina Pišek preko SUDA tražila zabranu da mediji pišu o njoj i Miši Grofu! Seti se šta si radila! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek sad našla da izigrava žrtvu, pa zabranila preko suda medijima da pišu o njoj!

BRUKA I SRAMOTA, ŽENO DA LI SI REALNA? Nikolina Pišek preko SUDA tražila zabranu da mediji pišu o njoj i Miši Grofu! Seti se šta si radila! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek koja je prethodnih nedelja došla u žižu javnosti zbog svojevoljnog estradnog rata sa Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. Naime, Nikolina je preko suda tražili zabranu da predstavnici sedme sile prestanu pisati o njoj, iako je svojevoljno pristala da bude deo poznatih ličnosti. 

Republika

Foto: estock/ataimages/privatna arhiva

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

 

Vrlo sramotan poznat voditeljke naišao je na osudu, budući da je sama znala da se javi i odgovori Viktoru na neke prozivke koje joj je uputio, a sada traži, kada je otišlo predaleko, da se samo prestane javnost informisati o nastavku i epilogu drame. 

Pišekova koja je, počev od svadbe sa Vidojem, pa sve do sada vapila za pažnjom medija odjednom je shvatila da to ne želi, te je putem advokata i suda zatražila da Informer, ali i svi drugi mediji više ne izveštavaju o toku sukoba Miše Grofa i nje.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović i Miša Grof

 

Osim zabrane da se spominje njeno ime, Nikolina je zahtevala da se ne spominje ni ime njenog svekra Viktora Ristovića koji u javnosti svakodnevno iznosi nove detalje o svojoj bivšoj snaji.

Republika

Foto: estock/ataimages/ST

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

 

Podsetimo, sukob između Miše Grofa, oca pokojnog Nikolinog supruga Vidoja i nje, eskalirao je u javnosti nakon 40-odnevnog pomena koji je porodica dala istoričaru umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading