"MILAN TRIPUJE DA JE MONAH" Rada Manojlović ostavila Stankovića, on ODBIJAO da imaju odnose zbog MOLITVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji svađe Rade Manojlović i Milana Stankovića.

"MILAN TRIPUJE DA JE MONAH" Rada Manojlović ostavila Stankovića, on ODBIJAO da imaju odnose zbog MOLITVI! (FOTO)

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Pevačica Rada Manojlović i njen kolega i bivši dečko Milan Stanković obnovili su emotivnu vezu posle deset godina pauze, ali ljubav je bila kratkog daha. Rada je presekla navodno kada je shzzvatila daon više nije onaj stari. 

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

- Rada neće više da trpi ništa što ne smatra normalnim, a problemi su počeli kada je on utripovao da je skoro pa monah. Ajd što stalno ide po manastirima, nego sad priča kako je s*ks greh, kako to ne treba raditi pre braka, pa nadeljom, pa u vreme posta, pa na crveno slovo. Zapravo, sa Radom uopšte ne treba da ima odnose, dok se ne venčaju. Rada ga godinama poznaje, zajedno su mnogo toa prošli, vidi da se pormenio i da je sada grudi čovek. On priča kako želi prodociu, brak, zna da je on nikada ne bi ostavio na cedilu, ali sve to joj je previše. Ponovo je počeo da obilazi manastire u kojima ostaje i po mesec dana, ne javlja ni na telefon, jer ima poslušanja, na službi je, u molitvi... To radu izluđuje. Njoj treba muškarac koji će stalno biti pored nje. Rada je lepa i zgodna devojka, normalno je da ima svoje potrebe. Pa ko još u 21. veku čeka brak da bi bio intiman sa partnerom kog voli? - govori izvor za Svet i nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com

Milan Stanković

 

- Kada mu je Rada priznala šta je sve tišti, Milan joj je rekao da treba da poštuje njegova uverenja i sve što vera nalaže, a ona nije htela da se raspravlja. Predložila mu je da se malo distanciraju, pa ako to ne pomogne da definitivno stave tačku na svoju priču, što je on oberučke prihvatio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading