DETALJI SMRTI MALČANSKOG BERBERINA: Pozlilo mu u ćeliji, HITNO prebačen u bolnicu, čeka se obdukcija!

Autor: Republika

Hronika

08.07.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović preminuo je u četvrtak uveče u zatvoru u Požarevcu.

DETALJI SMRTI MALČANSKOG BERBERINA: Pozlilo mu u ćeliji, HITNO prebačen u bolnicu, čeka se obdukcija!

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash, facebook.com/Ninoslav Jovanovic/pixabay.com

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski Berberin, koji je zbog zverstava osuđen na doživotnu robiju, preminuo je u u četvrtak kasno uveče u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Prema saznanjima Republike, Jovanoviću je pozlilo sinoć oko 22 sata u zatvorskoj ćeliji u kojoj je smešten. Odmah je prebačen u stacionar, gde mu je pružena svamedicinska pomoć i urađen EKS srca.

Nakon pregleda, Jovanović je sanitetom u pratnji zatvorskog medicinskog osoblja prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intenzivne nege, gde je posle nekoliko časova, uprkos naporu lekara, preminuo.

Kazneno popravni zavod u Požarevcu je, kako zakon nalaže, odmah obavesio Više javno tužilaštvo i policiju, a naložena je i obdukcija.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja devojčice od 12 godina.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading