SA JEZOM PRIMILA VEST: Majka devojčice koju je Malčanski berberin OTEO i mučio saznala za njegovu SMRT, evo šta je rekla

Autor:

Hronika

08.07.2022

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović preminuo je noćas u 1.30 u gradskoj bolnici u Požarevcu. u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu.

SA JEZOM PRIMILA VEST: Majka devojčice koju je Malčanski berberin OTEO i mučio saznala za njegovu SMRT, evo šta je rekla

Foto: MUP Srbije

Porodica devojčice koju je oteo i mučio Malčanski berberin čula je da je on preminuo.

Zatečena majka uspela je da na ovu vest izgovori samo - Stvarno? Nisam znala, sad čujem...nije mi ugodno što ovo čujem - rekla je ona za Kurir.

- Zatečena sam. Neka mu je laka zemlja, i ako mi je oteo i mučio dete. Ovaj događaj ne ublažava našu bol - dodala je majka devočice.

Republika

Foto: Republika

Berberin u trenutku hapšenja

Ona kaže da je Jovanović, kakav god, ipak bio čovek i da je zbog toga sa jezom primila ovu vest.

- On je u zatvoru bio kratko, očekivala sam da duže bude tamo. Posle svega što je uradio. Neću reći ćerki šta se desilo jer ne želim da je potresam i znam da bi se ona opet vratila u ono stanje nakon otmice. Evo i ja sada imam opet taj isti osećaj, kao tih dana dok smo tragali za njom. Ne mogu da kažem da mi je drago, on je bio čovek kao i svi drugi, jako me je pogodila ova vest - kazala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading