DELE ISTI KROV: Veljko Belivuk i pripadnici njegovog klana u istoj zgradi sa Šarićem - DANAS IZLAŽU ODBRANU

Autor:

Hronika

06.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk i Marko Miljković u utorak su transportovani sa četiri marice i jakim policijskim obezbeđenjem u zatvor iz Specijale, gde su i smešteni. U istoj zgradi Specijalnog suda u pritvorskoj jedinici je i Darko Šarić.

DELE ISTI KROV: Veljko Belivuk i pripadnici njegovog klana u istoj zgradi sa Šarićem - DANAS IZLAŽU ODBRANU

Foto: ST/N. Pančić

Veljko Belivuk i pripadnici njegovog klana dovezeni su juče u Specijalni sud u Ustaničku ulicu iz Okružnog zatvora u Beogradu na pripremno ročište koje je počelo u 14.30 časova, a završilo se posle nekoliko sati. Dovezeni su uz jake mere obezbeđenja pripadnika Žandarmerije naoružanih puškama. 

Republika

Foto: Tanjug

Darko Šarić

Naime, danas se u Specijalnom sudu nastavlja pripremno ročište, te nisu vraćani u Ustaničku ulicu u CZ, već su smešteni u pritvorsku jedinicu u Specijali u kojoj se nalazi i Darko Šarić. 

Republika

Foto: Starsport

Veljko Belivuk

Juče je završeno čitanje optužnice u procesu protiv ove organizovane kriminalne grupe, a danas treba da počnu uvodna izlaganja odbrane i izjašnjenja optuženih, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading