Miljković izašao na govornicu i TRAŽIO ovo: Advokatica o detaljima sa SUĐENJA (VIDEO)

Autor: A.P./M.Š.

Hronika

13.06.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je održano suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne grupe. Advokatica okrivljenog Filipa Ivanovskog File Miljana Perendija iznela je detalje sa suđenja.

Miljković izašao na govornicu i TRAŽIO ovo: Advokatica o detaljima sa SUĐENJA (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Velja Nevolja, Marko Miljković

Kriminalnoj grupi Veljka Belivuka se sudi zbog optužbi da su tokom 2020. godine na svirep način ubili Aleksandra Gligorijevića, Gorana Veličkovića, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoju.

Marko Miljković, jedan od vođe klana, izašao je za govornicu i tražio je odlaganje suđenja.

- Izjavio je da nije spreman i da nije dobio rešenje o postavljenju, kao i da nije upoznat sa predmetom - navela je Perendija.

Prema njenim rečima, on je naveo da je u pregovorima.

- U pregovorima sam sa advokatom - rekao je Miljković.

Miljkoviću je određen advokat Cvijović po službenoj dužnosti, a danas je došao njegov zamenik i zamolio za odlaganje najmanje od 60 dana jer mu toliko treba za pripremu odbrane.

Sudija je trazila pauzu radi oduke da li će razdvojiti postupak protiv Miljkovića. Advokati odbrane se protive tome i navode da po zakonu treba udovoljiti okrivljenima i da ne bi trebalo razdvajati postupak.

Ovo je inače četvrto suđenje po redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ozren

13.06.2022 19:34

U drugim zemljama se ne radi tako,kakvo je to suđenje,stalno odlaganje,a da nije ni počelo. Neće me iznenaditi da ne počnu tužioci da se razboljevaju ili nema im ko decu odvesti u vrtić ili sudsko veće nema iste cipele. Srbijo,na šta ličiš i kad ćeš biti normalna zemlja,a ne ovi glupavi advokati se šepure,slikaju i prave sebi besplatnu reklamu.