Šta se desilo ćerki Đorđa Balaševića? Jovana ne liči na sebe, kosa joj OSEDELA, a lice IZBORANO, svi su zapanjeni njenim izgledom! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Balašević, ćerka Đorđa Balaševića iznenadila je svojom novom fotografijom!

Šta se desilo ćerki Đorđa Balaševića? Jovana ne liči na sebe, kosa joj OSEDELA, a lice IZBORANO, svi su zapanjeni njenim izgledom! (FOTO)

Foto: instagram.com/lolabalasevic

Naša proslavljeva glumica Jovana Lola Balašević oduvek je bila na meti pozitivnih komentara zbog njene lepote koju poseduje, a sada je napravila veliki korak, zbog kog niko nije ostao ravnodušan. 

Naime, ćerka Đorđa Balaševića objavila je fotografiju na Instagram profilu koja je sve iznenadila, a njena moć transformisanja iznenadila je sve. Lola se očigledno sprema za neku novu ulogu, u kojoj će se pojaviti kao žena sa borama na licu, namučena, sede kose i iscrpljena teškim životom.

 

 

Ova maestralna transformacija, još jednom je dokazala koliko je poziv koji je u životu izabrala čudesan, a Jovana je istakla da se svojim ulogama beskrajno ponosi, a posebno se raduje onima koje tek dolaze.

- Svoje srednjoškolsko obrazovanje sam stekla u baletskoj skoli, pa samim tim sam i neko ko se rado odaziva pozivima kada je reč o teatarskom žanru-mjuzikl. Igrajući Have u "Violinisti na krovu" Srpskog narodnog pozorišta, dala sam svoj doprinos.

 

 

- Postigla sam dobre kritike i na svoj rad na ulozi Riki u "Miris kiše na Balkanu" na sceni Madlenianuma, za koju se uvek tražila karta više . Koja nije bila mjuzikl ,ali me je baletsko obrazovanje odredilo da igram gl.ulogu Riki Salom. Međutim, mogućnost da mi reditelji dodeljuju uloge u različitim zanrovima, me veoma hrabri pomalo i zbog toga što sam u godinama koje ukazuju da se galerija ženskih likova , naročito kod nas , svodi najčešće na sporedne uloge - napisala je ona.

Publika je sjajno prihvatila ovu transformaciju mlade glumice, a komplimenti na račun njene spremnosti da se ulozi potpuno posveti, nastavljaju da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading