Šta se desilo ćerki Đorđa Balaševića? Jovana ne liči na sebe, kosa joj OSEDELA, a lice IZBORANO, svi su zapanjeni njenim izgledom! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Balašević, ćerka Đorđa Balaševića iznenadila je svojom novom fotografijom!

Šta se desilo ćerki Đorđa Balaševića? Jovana ne liči na sebe, kosa joj OSEDELA, a lice IZBORANO, svi su zapanjeni njenim izgledom! (FOTO)

Foto: instagram.com/lolabalasevic

Naša proslavljeva glumica Jovana Lola Balašević oduvek je bila na meti pozitivnih komentara zbog njene lepote koju poseduje, a sada je napravila veliki korak, zbog kog niko nije ostao ravnodušan. 

Naime, ćerka Đorđa Balaševića objavila je fotografiju na Instagram profilu koja je sve iznenadila, a njena moć transformisanja iznenadila je sve. Lola se očigledno sprema za neku novu ulogu, u kojoj će se pojaviti kao žena sa borama na licu, namučena, sede kose i iscrpljena teškim životom.

 

 

Ova maestralna transformacija, još jednom je dokazala koliko je poziv koji je u životu izabrala čudesan, a Jovana je istakla da se svojim ulogama beskrajno ponosi, a posebno se raduje onima koje tek dolaze.

- Svoje srednjoškolsko obrazovanje sam stekla u baletskoj skoli, pa samim tim sam i neko ko se rado odaziva pozivima kada je reč o teatarskom žanru-mjuzikl. Igrajući Have u "Violinisti na krovu" Srpskog narodnog pozorišta, dala sam svoj doprinos.

 

 

- Postigla sam dobre kritike i na svoj rad na ulozi Riki u "Miris kiše na Balkanu" na sceni Madlenianuma, za koju se uvek tražila karta više . Koja nije bila mjuzikl ,ali me je baletsko obrazovanje odredilo da igram gl.ulogu Riki Salom. Međutim, mogućnost da mi reditelji dodeljuju uloge u različitim zanrovima, me veoma hrabri pomalo i zbog toga što sam u godinama koje ukazuju da se galerija ženskih likova , naročito kod nas , svodi najčešće na sporedne uloge - napisala je ona.

Publika je sjajno prihvatila ovu transformaciju mlade glumice, a komplimenti na račun njene spremnosti da se ulozi potpuno posveti, nastavljaju da se nižu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading