Plaćao prostitutke, varao suprugu, a žive zajedno: Mile Kitić progovorio o SKANDALIMA, priznao sve o braku sa Martom Savić! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić progovorio o braku sa Martom Savić, pričalo se da je varao na sve strane, a istina je šokantna!

Plaćao prostitutke, varao suprugu, a žive zajedno: Mile Kitić progovorio o SKANDALIMA, priznao sve o braku sa Martom Savić! (FOTO)

Foto: printscreen youtube/Instagram

Mile Kitić, Marta Savić, Elena Kitić

Pevač Mile Kitić i pevačica Marta Savić danas uživaju u bogatstvu koje su stekli zahvaljujući uspešnim karijerama, a imaju i skladan dugogodišnji brak koji je opstao uprkos raznim pričama da se razvode. Ono na čemu mu mogu pozavideti i duplo mlađe kolege je energija koju ima na sceni, iako je zagazio u osmu deceniju, ali i izgled. 

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Mile Kitić

 

Mile Kitić tvrdi da ne postoji tajna, već da je u pitanju dobra genetika i životni balans, kao i to da je i pored napornih noćnih svirki uvek znao kada treba da odmori i naporavi pauzu. U karijeri ima brdo hitova, a kaže da je uvek umeo da prepozna dobru pesmu. 

- Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pesama s Južnim vetrom do 'Plave ciganko'. Išao sam korak unapred, kada sam snimio pesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovek, a prvi sam bio koji je snimao s reperom. Pa čak i 'Paklene godine' kada sam obradio, pitali su se šta je s ovim čovekom, međutim, ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja - spričao je nedavno.

Republika

Foto: ATA Images

Mile Kitić o braku sa Martom Savić

 

Uvek je znao i kako da zaintrigira javnost, ali nikada ništa nije išlo dalje od medijskih natpisa. 

- Malo sam ja čudan čovek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert, moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za se*s, ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smeh) - priznao je Mile Kitić za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading