Lukas progovorio o Janketiću nakon što je glumac odbio da glumi folkera: Vuksanović otkrio POZADINU šok preokreta, sad je sve jasno! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas progovorio je o odbijanju glumca Marka Janketića da glumi u ostvarenju ,,Kafana na Balkanu".

Lukas progovorio o Janketiću nakon što je glumac odbio da glumi folkera: Vuksanović otkrio POZADINU šok preokreta, sad je sve jasno! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, E Stock

Nakon što je Marko Janketić, proslavljeni glumac odlučio da neće glumiti poznatog folekra Acu Lukasa u njegovom ostvarenju na platnu ,,Kafana na Balkanu", Vukasnović se oglasio i otkrio o čemu se zapravo radi. 

Republika

Foto: youtube.com/ RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

Marko Janketić

 

Naime, kako Lukas ističe, sa Markom nisu mogli da se dogovore oko termina snimanja, jer su im se preklapali termini, s toga je doneta odluka da se pronađe drugi glumac koji će maestralno odigrati ulogu. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

- A je l' rekao Marko zašto neće da glumi u seriji? - zbunjeno je pitao na početku Lukas. Kada mu je objašnjeno da je glumac odustao zbog toga što nije imao vremena, jer je već potpisao ugovor za jedan projekat, Lukas je odgovorio.

- Nikako nismo mogli da ugovorimo termine i snimajuće dane koji bi njemu odgovarali. Nismo mogli da se uklopimo, a po našem planu snimanja, moramo da radimo u tom periodu kada Marku ne odgovara. Završavamo snimanja do jeseni, mnogo mi je žao - poručuje Aca za "Blic" i za kraj dodaje:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Aca Lukas na aerodromu

 

- Imam želju da nađemo dobrog glumca - kaže Lukas, ali nije precizirao kojeg bi tačno glumca voleo da vidi u seriji o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading