Jovana Jeremić otvara PANDORINU KUTIJU VODITELJSTVA: Odlučila da raskrinka sve koleginica uživo u programu, pa je njima najavila da se PLAŠE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić najavila je potpuno raskrinkavanja u jutarnjem programu, koje nikog neće ostvariti ravnodušnim!

Jovana Jeremić otvara PANDORINU KUTIJU VODITELJSTVA: Odlučila da raskrinka sve koleginica uživo u programu, pa je njima najavila da se PLAŠE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka vikend jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Jeremić već neko vreme najavljuje da će se u posebnom terminu u svojoj emisiji baviti jednom od najkontroverznijih tema, zabranjene veze na estradi. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić Novo jutro

 

- Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju! Pričaćemo o nedozvoljenim i tajnim vezama Zašto dame iz mog posla kriju svoje partnere? Da li zato što ih stvarno nemaju, da li to smeta za karijere njihovih partnera, ili pod tri, zato što su u vezi sa oženjenim partnerima - rekla je Jovana za Pink.rs.

Jovana je u razgovoru za Pink.rs rekla je i da je neverovatno da se za svega četiri ili pet voditeljki zna ko su njihovi partneri i da će ona da razotkrije zašto voditeljke kriju jače polovine kao zmija noge.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Dakle, smrt lažnom moralu! Ne bih ja bila ja kad ne bih pričala o onome o čemu drugi ćute. Hoću da živimo normalno, iskreno, hoću da živimo bez laži. Dok me ne ubiju, dok me ne osakate... A i kad me osakate, jezik ne mogu da mi iščupaju, pričaću i pisaću o tome - najavila je voditeljka.

 

 

- Pa neka razmišljaju da li će u javnosti po programima da mi prodaju moral i glume damice, a one ober ku*vetine. Zbog toga što su moralne ku*ve, a prodaju moral Problem su ove što foliraju! A najgora je Jovana Jeremić koja trenira u brusu na traci, a za Jovanu Jeremić se uvek znalo s kim je, šta je i kako je napredovala. Moramo da vratimo vrednosti u ležište, a ne da bude iščašen sistem vrednosti, da se prodaju mu*a za bubrege - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading