Tadić doneo VAŽNU ODLUKU: Kapiten reprezentacije Srbije PRELOMIO, ovo je javnost čekala da čuje!

Autor:

Sport

20.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa zna šta želi.

Tadić doneo VAŽNU ODLUKU: Kapiten reprezentacije Srbije PRELOMIO, ovo je javnost čekala da čuje!

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Dušan Tadić već godinama blista u dresu Ajaksa.

Kapiten tima iz Amsterdama, ali i reprezentacije Srbije, govorio je o svojoj budućnosti i zna šta želi da bude kad završi karijeru:

- Ne znam šta će biti u budućnosti, ali važno će mi biti da se bavim poslom koji će da me ispunjava, da mi bude zabavan. Fudbal ću igrati dok budem imao mogućnost da se zabavljam. Tako da sam trenutno fokusiran samo na to. Kasnije ćemo videti. U principu, želeo bih da budem trener. Da li bih voleo da vodim Ajaks? Da, naravno. Ali prvo moram da naučim toliko toga, pa tek onda da sednem na klupu - otkrio je Tadić u jednom podkastu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić

 

Govorio je zartim i o Amsterdamu, i to, u superlativima:

- Nije preveliki, ali sjajan je grad. Doduše, ponekad se dešavaju stvari koje te teraju da se sklanjaš... Ali, uglavnom to je divan grad. Uvek sam govorio da želim da živim u gradu iz kog je moj klub. Ne bi mi bilo normalno da igram za Ajaks, a živim negde drugde. Moram da živim u Amsterdamu - istakao je Dušan Tadić.

Tadić je u Ajaks stigao 2018. godine iz Sautemptona za 13,7 miliona evra i uspeo je da skupi 208 nastupa za tim iz Amsterdama. Postigao je 94, a namestio 98 pogodaka i osvojio je tri titule, dva Kupa i jedan Superkup. Takođe, jednom je bio najbolji strelac i igrač šampionata.

Za reprezentaciju Srbije debitovao je sa 20 godina kod Radomira Antića, a skupio je 90 nastupa na kojima je postigao 18, a namestio 33 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading