SKANDALOZNE OPTUŽBE: Legendarni as Ajaksa žestoko udario na Tadića i njegovog agenta!

Autor:

Sport

15.10.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi na kapitena "Orlova" se nastavljaju, a sada je nekadašnje dete amsterdamskog kluba otišlo i korak dalje.

SKANDALOZNE OPTUŽBE: Legendarni as Ajaksa žestoko udario na Tadića i njegovog agenta!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Amsterdamski Ajaks prolazi kroz veliku rezultatsku krizu.

"Kopljanici" su na prethodnih šest mečeva ostvarili samo jedan trijumf i čak četiri poraza, a činjenica da su na dva poslednja meča Lige šampiona u kojima su se sastali sa ekipom Napolija i tokom kojih su primili tačno deset pogodaka, samo je dodala "ulje na vatru" kada je u pitanju slavni holandski klub.

Prethodnih meseci, dete amsterdamskih crveno-belih i nekadašnji kapiten ove ekipe Vesli Snajder, već je u medijima kritikovao srpskog reprezentativca Dušana Tadića, ali sada je otišao korak dalje iznoseći prilično teške optužbe ne samo na račun kapitena srpskog nacionalnog tima, već i njegovog agenta Miloša Malenovića.

Vesli snajder je navedenu dvojicu optužio da vode glavnu reč u Ajaksu:

- Zašto trener Šrojder nije počeo sa Kudusom na mestu desetke i sa Brobijem kao napadačem? Zašto je igrao Dejvi Klasen? Imam ozbiljne sumnje da je to uradio, jer da je prošlo dobro, to bi bio kraj za Dušana Tadića. Mislim da sam u pravu. Ne čujem ovo izokola, nego iz kluba. To se ne sviđa igračima. Ne situacija sa trenerom, nego kako se stvari razvijaju. Tadićev agent ima veliku moć u Ajaksu - istakao je Vesli Snajder.

Dušan Tadić je leta 2018. godine stigao u redove amsterdamskog Ajaksa i za svo ovo vreme osvojio je tri šampionske titule, dva pehara u nacionalnom kupu, kao i jedan Superkup. Svojim igrama je zaslužio kapitensku traku slavnog kluba, ali ostvarenja u novoj sezoni nisu onakva kakva bi pristalice kluba želele, ali treba napomenuti da je klub leta 2022. godine krenuo u rekonstrukciju ekipe, a novi trener Alfred Šrojder još uvek nije uspeo da "sve kockice sklopi u jedan mozaik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading