NEZAPAMĆENO: Otkrivena prevara u Ligi šampiona - Ajaks smanjio golove pred odlučujući susret! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neretko klubovi pokušavaju na razne načine da stignu do ostvarenja zacrtanih ciljeva, ali događaj iz Holandje se svakako može podvesti pod rubriku "verovali, ili ne".

NEZAPAMĆENO: Otkrivena prevara u Ligi šampiona - Ajaks smanjio golove pred odlučujući susret! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/_zenski_fudbal

U okviru poslednje kvalifikacione runde Lige šampiona za žene, snage su odmerile ekipe holandskog Ajaksa i Arsenala iz Londona. Prvi meč koji je odigran u britanskoj prestonici okončan je rezultatom 2:2, pa je o putniku u grupnu fazu takmičenja odlučivao revanš.

Drugi susret dve ekipe odigran je na stadionu Sportskog centra "De Toekomst" u Auder-Amstelu, a domaći klub je odlučio da prevarom stigne do prednosti. Naime, oni su golove smanjili za po deset centimetara u nadi da će im upravo ta činjenica doneti prednost u odnosu na rivala.

Međutim, rukovodstvo londonskog kluba je uočilo prevaru i zahtevalo je od delegata i sudija na meču da se izvrši provera dimenzija gola. To je i učinjeno i domaćinu je naloženo da teren dovede u optimalno stanje za odigravanje susreta.

 

Na kraju, pravda je u potpunosti zadovoljena. Arsenal je slavio rezultatom 1:0, a pobedonosni pogodak postigla je Holanđanka Vivijen Miadema u 51. minutu susreta čime je klub iz Londona obezbedio plasman u grupnu fazu Lige šampiona gde će se takmičiti u okviru "grupe C" zajedno sa ekipama Liona, Ciriha i Juventusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading