JEZIVO: Umalo da slomi vrat - Zidan uzjahao konja, pa pao kao zrela kruška! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više mu neće pasti na pamet da se bavi konjičkim sportom.

JEZIVO: Umalo da slomi vrat - Zidan uzjahao konja, pa pao kao zrela kruška! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre i dugogodišnji trofejni trener madridskog Reala, Zinedin Zidan pokušao je da se oproba i u drugom sportu.

Naime, prema objavljenom snimku koji kruži društvenim mrežama, nekadašnji francuski fudbaler pokušao je da uzjaše konja, ali u tome nije uspeo. Vrlo brzo je pao sa njega i našao se na zemlji. Mogao je Zidan da zadobije i ozbiljnije povrede, al i je pokazao da se i dalje nalazi u zavidnoj formi.

 

 

Znalački se Francuz alžirkosg porekla dočekao da zemlji što mu je svakako pomoglo da sve prođe bez težih posledica.

Podsetićemo da je pedesetogodišnji Zidan nakon profesionalne fudbalske karijere tokom koje je nastupao za Kan, Bordo, Juventus i Real Madrid, uplovio u trenerske vode. Punih pet godina je bio šef stručnog štaba "kraljevskog kluba" i sa ekipom iz španske prestonice je osvojio dve šampionske titule, dva Superkupa Španije, tri puta je stizao do pehara u Ligi šampiona, a nizu suspeha pridodao je i po dve trofeja u Superkupu Evrope, kao i FIFA Svetskom klupskom prvenstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading