ZORANA POKAZALA ZEKU! Šok fotka objavljena na Instagramu, ministarka kopira starlete! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.09.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka energetike Zorana Mihajlović, čiji se resor suočava sa najvećim izazovima zbog rata u Ukrajini, za to po svemu sudeći nimalo ne haje.

ZORANA POKAZALA ZEKU! Šok fotka objavljena na Instagramu, ministarka kopira starlete! (FOTO)

Foto: printscreen

Umesto da se uhvati u koštac sa ozbiljnom energetskom krizom koja kuca na vrata Srbije, Mihajlovićeva objavljuje fotografije po Instagramu!

I to šok fotografije.

Naime, Mihajlovićeve je nedavno na poznatu platformu postavila fotografiju svojih nogu na kojima su neobične čarape, a uz sam post je napisala:

Tople čarapice, za hladno septembarsko jutro.

Na njenom Instagram profilu potom je objavljeno nekoliko komentara, među kojima preovlađuju pozitivni, gotovo botovski komentari.

Jedan je po svemu sudeći promakao, pošto je jedan od komentatora istakao da je "ministarka počela i čarape da reklamira".

Podsetimo, Mihajlovićeva je nedavno bila u centru pažnje političke javnosti u Srbiji, nakon serije tekstova koje je objavila Republika, a u kojima smo otkrili da ministarka na sve načine pokušava da izbori svoje mesto i u novoj Vladi Srbije, dok istovremeno napada kolege i Srpske napredne stranke i to na medijima pod kontrolom tajkuna i opozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

24.09.2022 18:31

Pojeo vuk magarca, jaka je i ledja su joj jaka, obican narod tu ne moze nista.