Ja sam najveća radilica, zato me napadaju: Zorana Mihajlović ponovo briljira, sad glumi žrtvu

Autor:

Vesti

10.06.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka razvila teoriju da je na tapetu zbog fantastičnih poslovnih rezultata, kao i da samo ona izgara od posla u Nemanjinoj 11.

Ja sam najveća radilica, zato me napadaju: Zorana Mihajlović ponovo briljira, sad glumi žrtvu

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, ponovo je gurnula prst u oko premijerki Ani Brnabić i kolegama u Nemanjinoj 11.

Naime, prema Mihajlovićkinoj teoriji, nju napadaju jer najviše radi, a najbolje prolaze i najbolje su ocenjeni oni koji ne rade. Smatra i da jedino rad treba da se računa, a ne intrige i rekla-kazala. Kad čovek ovo pročita, rekao bi da u Vladi samo ona radi, da su ostali neradnici i abronoše.

Republika

Foto: Printskrin

Ana Brnabić

 

- Najviše napadaju radilice, one koji najviše rade - kazala je ministarka juče na TV Hepi.

SVE PRATI

Na pitanje novinara Milomira Marića: "A to si ti", odgovorila je:

- Jeste, ali su najbolje ocenjeni oni koji ne rade. Sve ja to znam i sve ja to pratim.
Prema njenim rečima, razlozi napada su možda i to što je drugačija, što je nešto bolje uradila, ali i to što smatra da je rad jedino merilo, a ne intrige i rekla-kazala.

- Ali to nije ništa neobično, posebno pred formiranje Vlade. Osnovno pitanje jeste ko me napada jer iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad. Kad vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno - istakla je ministarka.

NAPADI PO SPISKU

Kada je reč o sada već čuvenoj sceni - koluta očima dok premijerka govori, Mihajlovićeva kaže da bi ponovo uradila isto.

- Ponovo bih kolutala očima. Jesmo mi taj projekat radili s Naledom, ali to je projekat ministarstva, nema prisvajanja zasluga - dodala je.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vladimir Đukanović

 

Osim ministara, na spisku za napad našao se i njen stranački kolega Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS, za koga je kazala da je čovek koji je "državnu funkciju zloupotrebio zarad privatnog biznisa i sve što on kaže nema nikakvu težinu".

Međutim, ove optužbe ne dotiču Đukanovića. Kako je poručio u razgovoru za naš list, nema potrebe da daje na značaju ljudima koji su politička prošlost.

- Ljudima koji su politička prošlost ne dajem na značaju. Ona peva svoju labudovu pesmu. Šteta je što zajedno peva s propalim svetom iz opozicije - kazao je Đukanović.

Činjenice

  • - danima po glasilima "Junajted medije" Dragana Šolaka delila lekcije o budućem sastavu Vlade
  • - govorila da u novom kabinetu moraju da budu stručniji, kvalitetniji, obrazovaniji...
  • - time ne samo što je pokazala ambicije da kadrira već je uvredila kolege ministre iz još aktuelne vlade, čiji je ona deo
  • - stranačke kolege su joj zamerile promovisanje u glasilima čija se uređivačka politika zasniva na napadima na porodicu predsednika Vučića
  • - napadala kolege iz stranke, poseban pik imala na Vladimira Đukanovića
  • - ni koalicione partnere nije štedela, meta joj je često bio lider SPS Ivica Dačić
  • - ostrvila se i na neke direktore JP, Dušana Bajatovića iz "Srbijagasa" izbacivala iz Vlade
  • - biznismen Vladimir Atanacković, njen (nevenčani) suprug, kako je pisao Srpski telegraf nedavno, izbegao je hapšenje u aferi "Železnica" pre dve i po godine zbog sumnji za korupcije zahvaljujući dojavi iz policije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pera

10.06.2022 07:10

Strašno, ako neko pravi intrige to si ti, a o tvom radu netreba ništa da se prica pošto ga i nema.

Crni

10.06.2022 10:49

Ako je najbolja i radi kao pcelica, kako se onda desio kolaps epsa? Mozda pripada nekom drugom ministarstvu verovatno prosvete?