Đukanović žestoko odbrusio Zorani Mihajlović: Čuvaj mi se sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka!

Autor:

Vesti

02.06.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funckioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oštro je odbrusio stranačkoj saradnici i potpredsednici Vlade Srbije Zorani Mihajlović zbog njenih izjava za tajkunske medije.

Đukanović žestoko odbrusio Zorani Mihajlović: Čuvaj mi se sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka!

Foto: Tanjug/T. VALIČ/M. MIRČETIĆ

Kako je Republika već pisala, Mihajlovićeva je brže bolje potrčala da govori za medije "Junajeted grupe" Dragana Šolaka, konkretno za niskotiražni tabloid Nova, gde se na sav glas izjadala što je kritikuju jer ne govori lepo o kolegama u Vladi.

Ovim povodom Đukanović se oglasio na Tviteru u sredu ironično komentarišući spremnost ministarke da govori za medije koji su mesecima čerečii predsednika Srbije Aleksandra Vučića i udarajući na njegovu porodicu - brata Andreja i decu Danila i Milicu Vučić, pre svih.

Da pokušaje da se i Đukanoviću pripiše da je gostovao na televizijama naklonjenih opoziciji, Đukanović je odgovorio činjenicama. 

Republika

Foto: Tanjug/Z. PETROVIĆ

 

Njegovi javni nastupi na televiziji N1 i Njuzmaks bili su 19.09.2019. godine i 20.12.2020. godine, dakle pre nego što su Aleksandar Vučić i njegova porodica provučeni kroz medijskog toplog zeca gebelsovske propagande pod kontrolom Šolaka.

- Čuvaj mi se sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka". Tako i ova fukara od ministarke dobro zna da su ova moja gostovanja bila pre nego što su gospoda počela da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića i sve nas, a ona je odlučila njima da se "otvori" posle toga.Tako i ova fukara od ministarke dobro zna da su ova moja gostovanja bila pre nego što su gospoda počela da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića i sve nas, a ona je odlučila njima da se "otvori" posle toga - napisao je Đukanović uz isečak teksta koji je objavila Republika.

Uvlačenjem u zadnjicu ambasadorima kupuje svoju poziciju

Đukanović je bio još direktniji u tvitu koji je objavio nešto kasnije.

- Ovako je ovaj tzv.mediji pisao o Danilu Vučiću.Najgore laži usmerene ka kriminalizaciji sina predsednika Republike.Tom tzv.mediju je odlučila izjave da daje fukara od ministarke,Zorana Mihajlović. Uvlačenjem u zadnjicu ambasadorima i ovom tajkunskom mediju kupuje svoju poziciju - naveo je Đukanović.

Podsetimo, Zorana Mihajlović na sav glas u tajkunskim medijima kukala je na Srpski telegraf jer joj smeta što pišemo o njenim ambicijama da kroji i postrojava ministre u Nemanjinoj 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading