ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!

Autor:

Vesti

01.06.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović žestoko je reagovala na uvrede koji je lažni ekološki aktivista Savo Manojlović, u narodu poznatiji kao "Savo Paćoti", uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!

Foto: TANJUG/ S. RADOVANOVIĆ

Povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog stupanja na dužnost u drugom mandatu, Manojlović se oglasio na Tviteru uvredljivim rečima.

Poželeo bih mu mnogo više hrabrosti i manje servilnosti pred ljudima koji dolaze sa strane. Takođe mnogo više obzira i dostojanstva sa ljudima iz Srbije. Srećna inaguracija i poslednji mandat - napisao je Manojlović i verovatno ubrzo zažalio pošto je odgovor Manovićeve bio direktan i "bez rukavica".

 

 

- Ti, ljigice, koji za šaku dolara ližeš đonove strancima govoriš o servilnosti? Jesi li ti, šmokljo, dobio 2.224.914 glasova tog naroda, pa znaš šta je obzir i dostojanstvo? Nemoj ti o hrabrosti, ne smeš ni ime da mu pomeneš. Idi, hrabriša, igraj se u parkiću, lep je dan - napisala je Malovićeva.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je svečanu zakletvu u Skupštini Srbije, nakon čega je počeo da teče njegov drugi mandat na mestu predsednika.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Nikola

01.06.2022 09:30

Vladanka ga pokopala žestoko. I treba! Rokfelerov piun.

Monaliza

01.06.2022 09:48

Svaka šuša bi preko "ekologije" da se bavi politikom. JADAN SI MANOJLOVICU!

Vesna

01.06.2022 09:50

Savo Manojlović najveće dno i ljiga od čoveka !

Мијо

01.06.2022 10:09

Владанка је Сава Манјловића вратила на фабричка подешавања. Шта очекивати од једног поквареног човека какав је заправо Саво Манојловић све што му је рекла Владанка Маловић подржавам и већина нас грађана тако мисли о овом опозиционом лидеру.