ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!

Autor:

Vesti

01.06.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović žestoko je reagovala na uvrede koji je lažni ekološki aktivista Savo Manojlović, u narodu poznatiji kao "Savo Paćoti", uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!

Foto: TANJUG/ S. RADOVANOVIĆ

Povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog stupanja na dužnost u drugom mandatu, Manojlović se oglasio na Tviteru uvredljivim rečima.

Poželeo bih mu mnogo više hrabrosti i manje servilnosti pred ljudima koji dolaze sa strane. Takođe mnogo više obzira i dostojanstva sa ljudima iz Srbije. Srećna inaguracija i poslednji mandat - napisao je Manojlović i verovatno ubrzo zažalio pošto je odgovor Manovićeve bio direktan i "bez rukavica".

 

 

- Ti, ljigice, koji za šaku dolara ližeš đonove strancima govoriš o servilnosti? Jesi li ti, šmokljo, dobio 2.224.914 glasova tog naroda, pa znaš šta je obzir i dostojanstvo? Nemoj ti o hrabrosti, ne smeš ni ime da mu pomeneš. Idi, hrabriša, igraj se u parkiću, lep je dan - napisala je Malovićeva.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je svečanu zakletvu u Skupštini Srbije, nakon čega je počeo da teče njegov drugi mandat na mestu predsednika.

 


 

Komentari (30)

Loading
Nikola

01.06.2022 09:30

Vladanka ga pokopala žestoko. I treba! Rokfelerov piun.

Monaliza

01.06.2022 09:48

Svaka šuša bi preko "ekologije" da se bavi politikom. JADAN SI MANOJLOVICU!

Vesna

01.06.2022 09:50

Savo Manojlović najveće dno i ljiga od čoveka !

Мијо

01.06.2022 10:09

Владанка је Сава Манјловића вратила на фабричка подешавања. Шта очекивати од једног поквареног човека какав је заправо Саво Манојловић све што му је рекла Владанка Маловић подржавам и већина нас грађана тако мисли о овом опозиционом лидеру.