TOTALNA TRANSFORMACIJA: Nećete je prepoznati - ministarka u potpuno novom izdanju (FOTO)

Autor:

Vesti

17.05.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović objavila je danas na instagramu nekoliko fotografija na kojima ima novu frizuru.

TOTALNA TRANSFORMACIJA: Nećete je prepoznati - ministarka u potpuno novom izdanju (FOTO)

Foto: Tanjug/printscreen

Ministarka je objavila vest o Zelenoj agendi, a u prilogu je i nekoliko fotografija sa prijema.

 

 

"Zeleni navigator Zapadnog Balkana. Zelena agenda - zdravija Srbija. Zadovoljstvo mi je da pozdravim regionalnu poslovnu asocijaciju Zeleni navigator Zapadnog Balkana, čijem sam predstavljanju prisustvovala danas u Novom Sadu. Iako u tehničkom mandatu, Vlada Srbije je izuzetno posvećena pitanjima zelene agende.

U Srbiji ima mnogo prostora za rad u ovoj oblasti, ali moramo i sami da pokažemo inicijativu, pre svega kroz lokalne zajednice. Zelena agenda je svuda oko nas i građani treba da shvate da životna sredina jeste naš prioritet, jer bez toga ni borba za natalitet, za više investicija, bolju ekonomiju i privredu nema smisla!", stoji na Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima ministarka ima novu frizuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading