UDALA SE BRITNI SPIRS! Venčanje kao iz bajke, konji, kočije, Rols Rojs: Pop princeza BLJESNULA U beloj VERSAĆE haljini, Sem Ašgari van sebe od SREĆE!

Autor:

Zabava

10.06.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs se juče udala za verenika Sema Ašgarija!

UDALA SE BRITNI SPIRS! Venčanje kao iz bajke, konji, kočije, Rols Rojs: Pop princeza BLJESNULA U beloj VERSAĆE haljini, Sem Ašgari van sebe od SREĆE!

Foto: www.profimedia.rs

Britni Spirs (40) se juče udala za Sema Ašgarija (28) na raskošnoj ceremoniji, ekskluzivno saznaje The Sun.

Mlada je prošetala je do oltara u elegantnoj Versaće haljini tokom bajkovitog venčanja u Los Anđelesu, a kojem su prisustvovali njeni bliski prijatelji Dru Barimor, Madona, Selena Gomez i mnogi drugi.

Pevačica nije skidala osmeh sa lica u klasičnoj beloj Versaće haljini, uparenoj sa nakitom Stefani Gotlib i šminkom Šarlot Tilburi.

 

 

Do oltara je prošetala uz poznatu pesmu Elvisa Prislija  "I Can’t Help Falling In Love With You," ,otkrio je upućen izvor sa lica mesta, pa je takođe istakao za "The Sun" da je pop princeza bila u bajkovitoj kočiji sa konjima, dok je nakon ceremonije upriličeni i beli Rolls Rojs koji je čekao mladence, a koji je celu priču začinio sa ekstravagantnim detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

Podsetimo, Britni Spirs juče je po treći put stala na ludi kamen.Sem je zaprosio Britni u septembru prošle godine, a ubrzo potom viđen je kako kupuje verenički prsten. S obzirom na to da je poslednjih nekoliko meseci par uživao na brojnim egzotičnim destinacijama, od Havaja do Kankuna, može se reći da je medeni mesec davno počeo.

Po okončanju kontroverznog starateljstva koje je nad pop zvezdom 13 godina imao njen otac, Britni je uzbuđena što u njen život konačno dolaze lepe stvari, kao što su udaja i kupovina novog doma, a volela bi i da se ponovo ostvari kao majka.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading