SVADBA koja se dogodila u strogoj TAJNOSTI: Marija Kilibarda BLISTALA NA VENČANJU, isplivali DETALJI koji su se dugo KRILII! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje Marije Kilibarde bilo je u steogoj tajnosti!

SVADBA koja se dogodila u strogoj TAJNOSTI: Marija Kilibarda BLISTALA NA VENČANJU, isplivali DETALJI koji su se dugo KRILII! (FOTO)

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda

Neko vreme se spekuliše da bi Marija Kilibarda mogla da se uda za dečka Branislava Vučelića, ali za sada nema ništa od toga.

 Voditeljka se svojevremeno udala za košarkaša Vladimira Radmanovića posle nekoliko godina zabavljanja, ali to nije bilo dovoljno da brak i opstane. Vnčali su se 2016. godine, a razveli već godinu dan kasnije.

Iako se očekivalo da će Marija, uvek nasmejana i okružena društvom, napraviti feštu za pamćenje, to se nije dogodilo. Šta više, i do Saborne crkve došla je automobilom, pa je malo ko bio u prilici da je lepo vidi, piše Hello.

Republika

Foto: Promo foto

Marija Kilibarda

 

Venčanica je bila duga i svedena, a krasio ju je veo do zemlje. Osim bidermajera, mlada nije imala nikakve druge detalje, pa ni nakit, te je mlada zablistala na venčanju prirodnom lepotom.

Slavlje je održano na mladoženjinom salašu u Starim Banovcima, daleko od očiju javnosti. Pričalo se i da je Marija, poštujući Vladimirovu želju da izbegne susret sa novinarima, do poslednjeg dana i od svojih prijatelja krila informaciju da se udaje. 

Zajednički život nastavili su u Banovcima, a o tom periodu svog života Marija Kilibarda nikada nije otvoreno govorila. Godinu dana nakon što je rekla “da”, pojavila se bez burme, i tako bez mnogo reči svima stavila do znanja da se vraća devojačkom životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading