PRIZOR Sanje Marinković ZGRANUO MNOGE: SNIMAK koji je OBELODANJEN otkrio je sve, pogledajte voditeljku u ZUMIRANOM kadru! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković šokirala izgledom u petoj deceniji.

PRIZOR Sanje Marinković ZGRANUO MNOGE:  SNIMAK koji je OBELODANJEN otkrio je sve, pogledajte voditeljku u ZUMIRANOM kadru! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Novo jutro

Voditeljka Sanja Marinković objavila je na Instagramu snimak nakon kog su svi ostali u šoku.

Naime, voditeljka (48) već neko vreme boravi u Maleziji odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke znamenitosti i brojnih lokala koje posećuje tokom odmora, a sada je objavila snimak sa plaže u crvenom bikiniju.

Sada je na red došao i snimak sa plaže, na kojem je vidimo u crvenom bikiniju i to iz svakog ugla!

Sanja je pozirala na peščanoj blaži spreda, sa strane, otpozadi dok trči i dok izlazi iz mora i izgleda savršeno, telo kao izvajano, niko ne može da poveruje da je ona u petoj deceniji.

Podsetimo, Sanja se našla u žiži javnosti zbog navodnog vređanja gostiju u emisijama.

 

 

"To je samo kako ko to shvata. Ja se trudim da iz svakog od njih izvučem ono što je najbolje. Često se služim komentarima običnih ljudi, da pitam šta oni o tome misle. Svako o sebi najbolje govori sam, ne vređam nikoga", odgovorila je jednom prilikom Sanja na optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading