DEO PIONIRA ZAKLJUČAN: ABA liga KAZNILA Partizan!

Autor:

Sport

03.06.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna ABA liga kaznila je KK Partizan zbog incidenata na trećem meču finalne serije sa Crvenom zvezdom.

DEO PIONIRA ZAKLJUČAN: ABA liga KAZNILA Partizan!

Foto: Starsport

Sudijska trojka tokom Večitog derbija

Crno-beli će, poput Večitog rivala, naredna tri meča igrati pred delimično praznim tribinama., uz finansijski sankciju od 50 hiljada evra zbog propusta u organizaciji utakmice i ubacivanja predmeta na parket.

Republika

Foto: aba-liga.com

 

Pored Partizana, kažnjen je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zbog tehničke greške koju je dobio na istom meču. Crnogorski stručnjak ima rok 21 dan da uplati 300 evra koliko iznosi kazna.

Zabranjuje se KK Partizan NIS prodaja i deljenje karata za delove tribina kako sledi: (I) prvih 10 redova tribine A; (II) prvih 13 redova tribine "BELA LOŽA"; (III) prvih 10 redova tribine "B"; (IV) celu tribinu "PARTER 4"; (V) celu tribinu "PARTER

4 SENIOR"; (VI) celu tribinu "PARTER B"; (VII) celu tribinu "PLAVA LOŽA"; (VIII) prvih 12 redova tribine "VIP LOŽA"; a sve kako je to pobliže naznačeno žutom bojom na skici koja se prilaže ovoj Odluci i čini njen sastavni deo, a u odnosu na sledeću utakmicu na kojoj će biti domaćin, a koja utakmica je određena za dan 3. jun 2022. godine - navedeno je.
Republika

Foto: Starsport

Partizan kažnjen zbog nereda u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Podsećanja radi, četvrti meč finalne serije na Jadranu igra se od 18 časova i 30 minuta, a Parni valjak će pokšati da produži seriju i izbori majstoricu pred Delijama..

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading