HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA! Crno-beli se oglasili uoči 4. meča protiv Crvene zvezde!

Autor:

Sport

02.06.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan će u petak od 18:30 odigrati četvrti meč finala ABA lige protiv Crvene zvezde, a nakon zvanične odluke da se deo tribina zatvori klub se oglasio saopštenjem.

HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA! Crno-beli se oglasili uoči 4. meča protiv Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Partizan obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde (18.30 časova, hala 'Aleksandar Nikolić') ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale 'Aleksandar Nikolić' koju je doneo disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

 

KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem, KK Partizan apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija", stoji u saopštenju "crno-belih - stoji u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading