RADONJIĆ ŽELI TITULU VEĆ U PETAK! Trener Zvezde bez kalkulacija i sa jasnim ciljem!

Autor:

Sport

02.06.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde odradili su trening u četvrtak popodne pred četvrtu utakmicu finalne serije ABA lige protiv Partizana, a trener tima sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić, istakao je šta želi da bude u prvom planu.

RADONJIĆ ŽELI TITULU VEĆ U PETAK! Trener Zvezde bez kalkulacija i sa jasnim ciljem!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Na meč se osvrnuo i plejmejker crveno-belih Stefan Marković.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu u okolnostima u kojima bi košarka bila na prvom mestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve. Da odigramo još borbenije, još čvršće i dođemo do rezultata koji želimo.

- Očekuje nas još jedna utakmica u rasponu manjem od 48 sati u ovoj seriji. Želimo da odigramo čvrstu utakmicu, sa mnogo energije i nadam se da će uslovi biti dobri jer je klizav parket zaista bio problem svima koji su na njega izašli u sredu uveče - navodi Marković.

Duel pred koji je Partizan kažnjen zatvaranjem određenog dela tribina počinje u 18.30 časova. Zvezda vodi sa 2:1 u seriji, a pobednik je tim kojip prvi ostvari tri pobede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading