Obradović želi samo JEDNO pred četvrti meč finala!

Autor:

Sport

02.06.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred četvrti meč finalne serije

Obradović želi samo JEDNO pred četvrti meč finala!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana u petak od 18:30 dočekaće Crvenu zvezdu u četvrtom meču finala ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović govorio je pred novi duel sa večitim rivalom, i izrazio je nadu da teren ovog puta neće biti klizav.

Otprilike isto kao i pred treću utakmicu. Znamo da jedini način da nastavimo finalnu seriju je da pobedimo utakmicu. Da probamo da damo sve od sebe, kao što smo to uradili u poslednje dve utakmice. Borbenost koja je bila fantastična. Uz veliku želju da teren ne bude klizav kao što je bio u trećoj utakmici. Mislim da je zdravlje igrača obe ekipe najvažnije.

Kapiten Partizana Rade Zagorac izjavio je da njegov tim ima imperativ trijumfa.

Nastavlja se serija, nastavlja se nadmetanje. Mislim da je treća utakmica bila jako intenzivna, u svakom mogućem smislu. Vrlo je teško za igranje. Uslovi su bili teški za igranje u celoj seriji. Opet kažem, nema tu previše prostora za neke promene između utakmica. Nešto što uspemo da prilagodimo najviše na video sastancima, je u principu sve. Nastavljamo. Idemo po drugu pobedu i da se nastavi finalna serija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading