URNEBESAN SNIMAK! Voditeljka RTS-a napravila UŽIVO u programu LAPSUS, svi joj se smeju, a nije joj PRVI u karijeri! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lapsus voditeljke RTS-a će vam izmamiti osmeh na lice!

URNEBESAN SNIMAK! Voditeljka RTS-a napravila UŽIVO u programu LAPSUS, svi joj se smeju, a nije joj PRVI u karijeri! (VIDEO)

Foto: Tviter.com printscreen

Voditeljka RTS-a Bojana Marović napravila je lapsus uživo u programu, koji je postao viralan na društvenim mrežama. Naime, dok je voditeljka objašnjavala novosti iz sfere sporta, lapsus koji je napravila, učinio je da bude i te kako viralna na društvenim mrežama, a naročito na Tviteru. 

 

 

- Pari Sen Žermen savladao je Mančester siti 2:0 u blokbaster duelu drugog kola Lige šampiona, a Lionel Mesi postigao je prvenac u dresu Partizana - rekla je voditeljka Dnevnika na RTS.

Republika

Foto: Tviter.com printscreen

Bojana Marović

 

Jasno je da je Mesi ipak u dresu Parižana došao do debitantskog gola.Argentinac je posle sjajne akcije i duplog pasa s Kilijanom Mbapeom maestralno, u svom stilu, poslao loptu pod prečku za konačan rezultat derbija.

Međutim, ovo nije prvi put da se Bojani desi lapsus tokom ,,Dnevnika". Nedavno se pojavio i snimak na kom je Bojana izjavila da je u toku Petrovaradinski post, misleći na Petrovski post (Apostolski) koji počinje 15. juna i traje do 11. jula.

 

 

Ovaj njen gaf izazvao je lavinu komentara na društevnim mrežama, te ne prestaje da se priča i piše o tome.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Komšija

01.06.2022 14:04

Vi ste pobrkali lončiće i u tekst stavili dve različite voditeljke misleći da je jedna!

Jelena

01.06.2022 14:44

Nije Markovic, i pvu su dve razlicite voditeljke

racku

19.01.2023 21:08

da smo ozbiljna drzava, ovaj clanak biste morali da uklonite uz izvinjenje. ovo su dve osobe.