TERZIĆ OTKRIO: Zvezda ide u Rusiju i DOBIJA nove milione od Gasproma!

Autor:

Sport

01.06.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunce obasjalo Marakanu.

TERZIĆ OTKRIO: Zvezda ide u Rusiju i DOBIJA nove milione od Gasproma!

Foto: Starsport/Ilustracija

Crvena zvezda će potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Gaspromom, otkrio je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.

Za razliku od prethodnog ugovora crveno-beli će godišnje dobijati pet miliona evra, umesto četiri.

Dogovorili smo i prijateljski meč sa Zenitom, najverovatnije u Sočiju 3. jula, kao generalnu probu za novu sezonu. Pratimo državnu politiku i u skladu sa tim ponosni smo što možemo da održimo dobre kontakte sa našom braćom u Rusiji - kaže Terzić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

On je istakao i da će crveno-beli dugoročno imati finansijsku stabilnost, da je Zvezda blizu da prihoduje izmedju 40 i 50 miliona evra.

- Ulagaćemo u tim kao nikada pre, najveći benefit ove sezone, uz trofeje, je UEFA koeficijent, put ka Ligi šampiona i Ligi Evrope je otvoren i učinićemo sve da to iskoristimo - istakao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kadinjača

01.06.2022 13:25

Samo napredno.

NAVIJACI

18.06.2022 16:11

VLADO A GDE JE PARTIZAN !? SAMO PRETNJE I KOCNICE ,SRAM VAS BILO. CRVENA MEZIMICA VLASTI. A POSLE OBA SU ISTI ! JADNICI !