KRUPAN KADAR NA DIJAMANTSKU ORGLICU: Kaća i Gobelja BLJESNULI na venčanju, a svi su gledali samo u NJU, OVAJ detalj je sve FRAPIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pokazala dijamantsku ogrlicu!

KRUPAN KADAR NA DIJAMANTSKU ORGLICU: Kaća i Gobelja BLJESNULI na venčanju, a svi su gledali samo u NJU, OVAJ detalj je sve FRAPIRAO! (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" i na crkvenom venčanju u kripti Hramu Svetog Save, dok se glamurozno veselje organizovano u jednom prestoničkom hotelu željno iščekuje.

Podsetimo fudbaler Gobelja je za svoju mladu dao 5.000 evra, te je ispred Hrama kitio trubače sa po 50 evra, na ovaj dan nije žalio para, pred toga što je skupocena venčanica vredna 20.000 evra.

U momentu sudbonosnog "da" pao je i poljubac pred svima, a kuma Andrena Čekić izenadila je svojim stajlingom, koji kako mnogi komentarišu nije prikladan za crkveno venčanje. Ona se pojavila u odelu ispod kojeg je imala samo korset iz kog umalo nisu ispale grudi.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Andreani Čekić kipe grudi

 

Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading