Milenković na ceni: Tri italijanska velikana u trci za potpis Srbina!

Autor:

Sport

10.06.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoli ugovor sa Fjorentinom ističe 30. juna 2023. godine i ovaj letnji prelazni rok biće psolednja prilika za klub iz Firence da ostvari zaradu koja bi mogla da bude oko 20.000.000 evra.

Milenković na ceni: Tri italijanska velikana u trci za potpis Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

Nikola Milenković (24) godinama je stub odbrane Fjorentine i fudbalske reprezentacije Srbije, ali bi u letnjem prelaznom roku mogao da promeni klub posle pet godina u Firenci.

Naime, prema informacijama Đanluke di Marcija, italijanskog transfer insajdera, štoper je prva meta Intera!

 

 

On prenosi da su kontakti uspostavljeni i da bi vicešampion Serije A centralnog beka mogao da dobije za oko 20.000.000 evra.

Neće biti lako nero-azurima da zaključe posao, jer je popularni Bleki na meti šampiona Milana, ali i Juventusa tako da nas očekuje derbi velikana za potpis Beograđanina. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković u duelu sa Viktorom Osimenom na utakmici Fjorentine i Napolija

Nikola ima saradnju sa klubom sa stadiona "Artemio Franki" do 30. juna 2023. godine i ovo će ekipi iz Toskane biti poslednja prilika da nešto zaradi.

Milenković je u dresu "ljubičastih" do sada odigrao 164 utakmice i postigao 14 golova.

Takođe, isti izvor kaže da je Inter i na pola puta od potpisa sa najboljim defanzivcem Serije A iz prošle sezone, Bremerom (25) koji je odigrao odlično u Torinu. 

Nero-azuri su se usaglasili sa Brazilcem, ali sada treba da se dogovore sa "bikovima".

 

 

Tim sa stadiona "Đuzepe Meaca" dovodi dva štopera pošto će Andrei Ranokiji isteći ugovor 30. juna 2022. godine, dok je Milan Škrinijar prva želja Pari Sen Žermena koji je spreman bogato da plati za slobodu Slovaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading