ŠIROKO! Fudbaler ispunio sve Grujićkine ŽELJE, pa puko DEBELE pare: Gobelja iskeširao 400.000 evra za SVADBU, Kaćin otac dao 90.000 evra za tri venčanice! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ Marko PANTIĆ

Zabava

02.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" u Beogradu, u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su potom u jednom prestoničkom hotelu kom je prisustvovalo više od 500 zvanica

ŠIROKO! Fudbaler ispunio sve Grujićkine ŽELJE, pa puko DEBELE pare: Gobelja iskeširao 400.000 evra za SVADBU, Kaćin otac dao 90.000 evra za tri venčanice! (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Svadbeno veselje počelo je mnogo ranije jer se Gobeljić sa svatovima prvo našao u prepodnevnim satima u jednoj kafani u Beogradu u kojoj su počeli s proslavom. Gostima je pevao folker Darko Lazić, kog je Gobelja sa svatovima i drugovima sve vreme kitio evrima. Konobari su imali pune ruke posla jer su non-stop morali da toče piće. Okupljeni su Marku u jednom trenutku počeli da pevaju pesmu i da ga nazivaju papučarom, pa je on posle okupljenim novinarima objasnio zbog čega ga tako zovu.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Marko Gobeljić

 

- Drugovi su mi pevali da sam papučar postao otkako sam s Kaćom, ali ne mogu da kažem da nisu u pravu! Ne stidim se toga, takav sam kakav sam - rekao je fudbaler kroz osmeh.

Kada je otišao po pevačicu, gosti su ispred kuće već kitili trubače, a kad su krenuli ka Hramu, muzičari su ih ispratili pesmom "Đurđevdan" dok su ulazili u belu limuzinu.

Mladenci su se potom zakleli na večnu ljubav u Hramu, a onda su napravili kratku pauzu pre odlaska u luksuzni hotel u kom je trebalo da slave sa zvanicama.

Gosti su počeli da pristižu već oko 17 sati, a mladenci su iz limuzine izašli nasmejani, pa su se držali za ruke i požurili da dočekaju zvanice.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Darko Lazić

Lazić se ubio od para, fudbaleri ga kitili evrima

Pred odlazak po mladu fudbaler Marko Gobeljić je s prijateljima slavio u kafani, a društvo im je pravio Darko Lazić. Oni su se od ranog jutra okupili u jednoj kafani gde su se uz živu muziku zagrevali pred odlazak po mladu Katarinu Grujić, koja ih je čekala u svom domu. Vrhunac atmosfere je bio kada je Lazić zapevao čuveni hit "Ajde, srećo moja, zakuni se ti", a tada su svi gosti skočili na noge i krenuli da kite evrima Lazića.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Balkljada

Bakljada ispred vile na Dušanovcu, Gobelja stigao po mladu

Kada je Marko stigao ispred vile po mladu, nastala je prava bakljada. Zakrčili su saobraćaj, a muzika je napravila lom. Ispred mladine kuće bili su i trubači, koji su se zagrevali pre dolaska mladoženje. Ispred vile je bila bela limuzina, koja je vozila mladence do Hrama Svetog Save.

Republika

Foto: republik.rs/M. Panić

Marko Gobeljić dao 5.000 evra da otkupi mladu

 

Gobelja dao 5.000 evra da otkupi mladu

Kako smo saznali, fudbaler je mladu kupio za 5.000 evra, a novčanice je na kućnom pragu davao familiji Grujić. Nakon toga Katarina je izašla u beloj venčanici s buketom i krunom na glavi, pa su im okupljeni poželeli sreću dok su se u dvorištu pozdravljali s gostima. Kad su se smestili u limuzinu, Kaća i Gobelja kitili su trubače evrima.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Andreana Čekić zaboravila burme

Kuma Andreana zaboravila burme

Kuma Andreana Čekić nije skidala osmeh tokom cele ceremonije, a na samom početku venčanja u Hramu desio se peh. Naime, folkerka je zaboravila burme, pa se pred zvanicama uspaničila i počela da traži prstenje, ali je onda shvatila da je sve u redu i da ne treba da se brine. Ona je ispred Hrama kitila trubače evrima, a onda se s nekoliko kolega s estrade posle završetka venčanja odvezla do hotela na proslavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading