ZORANINA PERFIDNA BORBA ZA FOTELJU: Mihajlovićeva sve karte bacila na reklamiranje i promociju - KLJUČNU ULOGU IMAJU TAJKUNSKI MEDIJI!

Autor:

Vesti

26.07.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka energetike Zorana Mihajlović na sve načine pokušava da se domogne fotelje u budućoj vladi Srbije.

ZORANINA PERFIDNA BORBA ZA FOTELJU: Mihajlovićeva sve karte bacila na reklamiranje i promociju - KLJUČNU ULOGU IMAJU TAJKUNSKI MEDIJI!

Foto: Tanjug/Z. Petrović

Srpsku medijsku scenu zapljusnuo je pravi talas tekstova koji u pozitivnom svetlu predstavljaju ministarku energetike Zoranu Mihajlović, iako je njen resor bio jedan od najproblematičnijih u aktuelnom sazivu kabineta u Nemanjinoj 11.

U promociji aktuelne ministarke, koja je od nedavno postale zvezda medija pod kontrolom opozicije, najglasniji je opozicioni portal Nova, koji posluje u sistemu Junajted medije prebogatog srpskog tajkuna Dragana Šolaka.

Veličanje ministarke

Međutim, ono što je sada očigledno jasno svima koji podrobnije prate srpsku političko-medijsku scenu je to što su spin doktori iz opozicionih glasila koji veličaju Mihajlovićevu "obrnula igricu", pošto se umesto o radu ministarke na čelu jednog od najvažnijih resora govori i piše o njenom privatnom životu.

Tako je na na portalu zadovoljna.rs, potportalu Nove objavljen tekst pod naslovom:"Jedna noć je promenila sve: Sudbinska ljubav Zorane Mihajlović" u kome su izneti detalji o vezi i braku ministarke i njenog partnera, biznismena Vladimira Atanackovića.

Republika

Foto: ATA images

Zorana Mihajlović sa Vladimirom Atanackovićem

Ovaj promotivni tekst, gotovo školski primer PR, međutim, nije jedini u nizu pozitivnih tekstova o Mihajlovićevoj koji se poslednjih dana pojavljuju na internetu.

Tako se na jednom od portala pojavio tekst sa naslovim "Ovo je pravo poreklo Zorane Mihajlović: Sve isplivalo na površinu, šokiraćete se" u kojem su izneti detalji njene biografije, a poseban kuriozitet predstavlja i deo teksta u kojem se ističe da "dom potpredsednice vlade nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim stilom.

Pitanje tajminga

- Pogledajte samo tajming objavljivanja tekstova i sve će vam biti jasno. Dok sa jedne strane napada kolege i SNS i Vlade Srbije, Mihajlovićeva uporno i dosledno radi na svojoj samopromociji u opozicionim medijima. Sve sa jednim ciljem - da pokuša da promeni sliku koju o sebi ima u javnosti i opere svoju biografiju - navodi izvor Republike upoznat sa taktikom ministarke u pokušaju da zadrži mesto i u budućoj Vladi Srbije.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Mihajlovićeva je nedavno tajkunskim medijima dojavila informacije o navodnojh "lošoj atmosferi u SNS".

Mihajlovićeva, koja je i ranije bila jedini "tajni" izvor opozicionih medija, na takav korak se odlučila pošto ne može da izdrži neizvesnost oko toga da li će biti deo sledeće Vlade Srbije i da li će njeni zapadni sponzorti uspeti da je uguraju u premijersku, ili ministarsku fotelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sara

28.07.2022 11:08

Dotičnu ne mogu ni da gledam, ni da slušam. Šta stvarno radi i za koga radi, kakve su istine s njom i oko nje u svim foteljama gde je sedela, pričali su po gradu njeni saradnici. U Beogradu se tačno zna odavno ko je ova žena i odakle joj pristiže silan novac. Pa molim vas, za mini hidtoelektrane koje je baš ona forsirala, prvo si nju morao da isplati, pa da dobiješ papir. A kad se to pročulo, pali su neki sitni i nedužni. Zatim, rudnik litijum - njeno maslo.. Da li je iko zaboravio kako je proganjala predsednika opštine Čajetina zbog (njenog) vršlja ja po Zlatiboru i gondole? Htela je pi cenu života da prisvoji tu planinu kao ličnu imovinu.. Pa menjanje trase, probijanje rokova i urušavanje Grdeličke klisure.. Sklonište Zoku i prestaše(završi se posao) problemi.. O Epsu i da ne pričamo.. Pa zloupotreba nasilja u porodici i samohranih majki... Nije nikakvo čudo što je Srbija zove ŽENA ZLO!