JEZIVO: Krvi je bilo na sve strane - meč u Marseju ostao u senci nemilih scena! (FOTO)

Autor:

Sport

14.09.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne večeri odigrani su mečevi 2. kola grupne faze elitnog evropskog fudbalskog takmičenja.

JEZIVO: Krvi je bilo na sve strane - meč u Marseju ostao u senci nemilih scena! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta, prošlosezonskog osvajača UEFA Lige Evrope, ostvarili su prvi trijumf u grupnoj fazi Lige šampiona za sezonu 2022/23.

Oni su na gostovanju u Marseju savaldali domaći Olimpik, a strelac jedinog pogotka bio je Jesper Lindstrem u 43. minutu susreta.

Međutim, mnogo više od samog fudbala, javnost prepričava dešavanja na tribinama.

Navijači nekadašnjeg evropskog šampiona poznati su po čestim ekscesima na tribinama, pa takva slika nije mimoišla ni ovaj susret. Navijači Olimpika i tokom ovog susreta upotrebili su veliki broj pirotehničkih sredstava, a jedna od baklji koja je bila bačena ka pristalicama gostujuće ekipe pogodila je u vrat jednu devojku kojoj je usled nanešenih povreda morala biti ukazana lekarska povreda.

Foto: GruppaOF official

Krv na tribinama stadiona u Marseju

 

Fotografija sa lica mesta svakako dovoljno govori o težini povrede navijačice frankfurtskog kluba. Jasno je vidljiva velika količina krvi, a kakvo je trenutbno zdravstveno stanje povređene osobe za sada nije poznato.

Nakon dva odigrana kola u okviru "grupe D" Lige šampiona, ekipa Ajntrahta iz Frankfurta ima tri osvojena boda, dok je Olimpik iz Marseja na samom začelju tabele bez osvojenih bodova, ali i bez postignutog pogotka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading